Sakarya GİAD 4. Olağan Genel Kurulunda Zafer Bekdemir yeniden başkan seçildi.

Sosyal Medyada Paylaş

Sakarya GİAD 4. Olağan Genel Kurulunda Zafer Bekdemir yeniden başkan seçildi.

Sakarya GİAD 4. Olağan Genel Kurulunda Zafer Bekdemir yeniden başkan seçildi.

Sakarya Genç Girişimciler ve İş İnsanları Derneği 4. Olağan Genel Kurulu, TÜGİK Genel Başkanı Sn. Erkan Güral,  Sakarya GİAD Kurucu Başkanı Sn. Gökhan Korkmaz, TÜGİK Genel Başkan Yardımcısı Sn. Dr. Tanzer Polat Yılmaz, MAGİFED Başkanı Sn. Mehmet Kumcu, TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Sn. İsmail Sülek, TÜGİK Yüksek İstişare Konseyi Üyesi Sn. Hakan Özdemir, İznik GİAD Başkanı Sn. Erkmen Dinçer, İzmit GİAD Başkanı Sn. Kerem Oğuz, Yenişehir GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Samet Düvencioğlu’nun yanı sıra şehir protokolü ve birçok iş insanının katılımıyla gerçekleşti.


Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Sn. Erkan Güral "Sakarya GİAD benim için bir gurur. Sakarya çok güçlü bir şehir. Yapılan ticari iş birliktelikleri, sosyal faaliyetler ve yıkıcı deprem sonrasında yapılan çalışmalarda bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Güçlü ekonomiler güçlü ticaret iş birlikleri ile kurulur. Güçlü iş birlikleri oluşturmak için hepimiz el ele vermeliyiz. Bundan sonraki süreçte ülke ekonomisini kalkındırmak için her çalışmada yer alacağımızın sözünü veriyoruz. Genel kurulumuz hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Genel Kurula Divan Başkanlığını TÜGİK Genel Başkan Yardımcısı Sn. Dr. Tanzer Polat Yılmaz yaparken, divan katip üyeliğini de TÜGİK Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sn. Hakan Özdemir ile İzmitGiad Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kerem Oğuz gerçekleştirdi.



Genel Kurulda konuşma yapan Sakarya GİAD Başkanı Zafer Bekdemir; ''Sakarya GİAD’ı  bugünlere güçlü bir şekilde taşıyan tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Ne mutlu bana ki  böylesine güçlü bir dernekte, güçlü bir yönetimle  birlikte çalışma şansım oldu. Tüm üyelerimiz bizlere çok şey kattılar, eminim ki bundan sonra da bana ve ekibime fikirleriyle ve  tecrübeleriyle yol göstereceklerdir. Aldığımız değerli sorumluluğunun farkındayız. Bu yüzden birbirinden önemli, birbirinden değerli projelerimizle sizin yüzünüzü ağartacağız. Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya