SAMGİAD'da Aytekin Demir Dönemi

Sosyal Medyada Paylaş

SAMGİAD'da Aytekin Demir Dönemi

Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) 8. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimde Buğra Çolak ile yarışan Aytekin Demir ipi göğüsleyerek SAMGİAD'ın yeni başkanı oldu.

Samsun Genç İş İnsanları Derneği'nde genel kurul heyecanı yaşandı. derneğin 8. Olağan Genel Kurulun'nda yapılan seçimlerde Buğra Çolak ile Aytekin Demir yarıştı. 172 kişinin oy kullandığı seçimde Aytekin Demir 95, Buğra Çolak ise 77 oy aldı. Bu sonuçla Aytekin Demir, SAMGİAD'ın yeni başkanı oldu. 


SAMGİAD 8. Genel Kurulu Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da gerçekleşti. Kongreye AK Parti Samsun Milletvekili Av. Ersan Aksu, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, CHP İl Başkan Yardımcısı Uğur Ekinci, KARGİF Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, Kızılay İl Başkanı Ahmet Muştu, ASKON Samsun Şube Başkanı Ahmet Alp Doğru, ASRİAD Samsun Şube Başkanı Tuncay Bulut, SAMGİAD üyeleri ve iş insanları katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, görevde bulunduğu iki dönemlik sürede yaptıkları çalışmaları anlatırken, ''5 yıllık stratejik planını oluşturduk, derneğimize modern yeni bir ofis kazandırdık. 114 olan üye sayımızı 2 katına çıkardık. Derneğimize İSO 9001 belgesini kazandırdık, depremde ve pandemi de örnek olacak yardımlar ve programlar düzenleyerek, devletimize ve milletimize katkı sağlamaya çalıştık. Türkiye genelinde üyelerimizin tüm sorunlarını çözüme kavuşturduk. SAMGİAD Matematik Okulu projesini hayata geçirdik ve 8 Kasım'da açılışı gerçekleşecek. Bizler bir olup, biz olmaya devam ettikçe de şehrimizi daha iyi noktaya getireceğiz." 
 
ERKAN GÜRAL TELEFONLA BAĞLANDI

Öztekin'in yönetim kurulunda yer aldığı Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu'nun (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral da telefonla kongreye bağlandı. Güral, "SAMGİAD'ın 8. Genel Kurulu'nun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Onur Öztekin liderliğinde çok kıymetli ve başarılı işlere imza atma gayreti gösteren yönetim kurulu üyelerine de göstermiş oldukları çaba için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Konfederasyonumuza çok büyük katkıları olan SAMGİAD'ın büyümesi ve gelişmesi bizi çok mutlu etmiştir. Yeni genel kurulda görev alacak yeni başkanımız ve ekibine de başarı diliyorum" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Ersan Aksu, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse de birer selamlama konuşması yaptı.

Konuşmaların ardından faaliyet ve mali raporlar ibra edildikten sonra baikan adayları Aytekin Demir ve Buğra Çolak seçim konuşması yaparak planladıkları projeleri anlattı. Konuşmaların ardından yapılan seçimde 172 dernek üyesi oy kullandı. Yapılan sayım sonrasında Aytekin Demir 95, Buğra Çolak ise 77 oy aldı. Bu sonuçla Aytekin Demir SAMGİAD'ın yeni başkanı oldu. Seçimin ardından bir konuşma yapan Aytekin Demir, ''Kazanan SAMGİAD oldu. Yeni dönemin hem şehrimize, hem derneğimize hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

Aytekin Demir'in listesinde şu isimler yer aldı,

''Bülent Cantaş, Candoğan Gürhan Gül, Cemil Şahin, Emre Yılmaz, Hilal Beytekin, Kadir Akkaya, Meryem Kocaçal Balcı, Mustafa Kar, Oğuzhan Özhan, Talat gevez, Tahsin Can İpoğlu ve Tolga Özön''

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya