Uzaya çıkan ilk Türk işadamı İGİAD'lılar ile tecrübelerini paylaştı

Sosyal Medyada Paylaş

Uzaya çıkan ilk Türk işadamı İGİAD'lılar ile tecrübelerini paylaştı

İnegöl Genç İşadamlan Demeği (İGİAD) tarafından hayata geçirilen “Tecrübe Alıyoruz" programının bu ayki konuğu Reysaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven oldu.

Programa TÜGİK Genel Başkan Yardımcısı Sayın Abdulkadir Akboz, TÜGİK Genel Sekreteri Tanzer Polat Yılmaz katılım sağladı.

 

Geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen' 'Uzaya Çıkan İlk Türk'' isimli seminer’de İnegöllü iş adamları ile buluşan Durmuş Döven, yoğun katılımın gösterdiği programda ticarete girişi ve yaşadıklarıyla ilgili önemli ayrıntılar paylaştı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, "Derneğimiz 1991 yılında kurulan Türkiye'nin ilk genç unvanlı deneklerindendir. Kurulduğu günden bugüne inovasyon çalışmaları, sosyal ve kültürel etkinlikler gibi birçok katkı sağlamıştır. Geçmişten aldığımız tecrübelerle geleceğe daha sağlam adımlarla ilerliyoruz. Göreve ilk geldiğimiz andan itibaren İnegöl'ün en genç,en dinamik ve en fazla üye sayısına sahip derneği oluşturmayı hedefledik. Derneğimize gösterilen yoğun ilgi sonucu Bursa'nın en büyük STK'sı olma yolunda başarıyla ilerliyoruz. Çeşitli sektörlerden^ arkadaşımıza daha yeni üye olmaları sebebiyle rozetlerini takdim edeceğiz.

TÜGİK Yönetim Kurulu'nda İnegöl'ü temsil etme şansını bize veren Genel Başkanımız Erkan Güral ve yönetim kuruluna da teşekkür ediyorum.

En iyi hayat kaideleri insanın bizzat tecrübe ettikleridir. Bu kapsamda üyelerimize yönelik tecrübe alıyoruz programlarını tertip edip Türkiye'nin başarılı işadamları ve sanayicilerini üyelerimizle bir araya getirip tecrübelerinden faydalanmaya çalışıyoruz. Geçmişte değerli şahsiyetleri ağırladığımız gibi bugün Türkiye'de birçok sektöre yatırım yapıp istihdam sağlayan saygıdeğer işadamı Durmuş Döven ile tiyatro ve sinema sanatçımız Ferhat Yılmaz'ı üyelerimiz ve misafirlerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki programlarda yine sürpriz konuklarımızla birlikte olacağız. 2 yıl önce kaybettiğimiz rahmetli İbrahim Ortakçı ağabeyimiz 'sağlıkla kalın' derdi. Sağlık kelimesini idrak eden bir insan hayatına yön vermesini bilen insandır Sağlıkla kalın dendiği anda İbrahim ağabey aklıma gelir, kendisini rahmetle anıyoruz. Anılard aunutulmayacak bir gece olmasını temenni ediyorum, sağlıkla kalın" dedi.

 

HEP BİRLİKTE KENETLENEREK DAHA İYİ YARINLARA GİDELİM

TÜGİK Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Akboz,' 'Durmuş ağabey çok eski yıllara dayanan bir dostumdur. Çok güzel ve eğlenceli bir program olacağını ümit ediyor ve biliyorum. Hakan başkanım Durmuş ağabeyi ağırlamak istediklerini söylediklerinde Durmuş ağabeyle görüştüm. Durmuş ağabey ilk söylediğimiz anda uygundur dedi ve geldi. İnegöl'ü yakinen biliyorum. Bizim bir sektörümüz de mobilya sektörüdür. Bu sebeple İnegöl'e ayrı bir sempatim var. Erkan Güral başkanım bir sağlık problemi sebebiyle katılım sağlayamadı. Önümüzde bir seçim süreci var, bu seçimin hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İnşallah demokrasinin hâkim olduğu, hukukun üstünlüğünün yer aldığı bir ülkede hayırlı bir seçim sonucuyla ülkemizi daha iyi yarınlara götürebiliriz. İş dünyasının da bunda büyük etkisi var Hep birlikte kenetlenerek daha iyi yarınlara gidelim'' şeklinde konuştu.

 

DÜNYANIN EN AKÎLLIİNSANLARÎ İNEGÖL'DE

İnegöl'den övgüyle bahsederek konuşmasına bağlayan Reysaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, "İnegöl deyince hep köftesi akla gelir. Son zamanlarda en çok İnegöl'den geçiyorum ve durduğumda köfte yiyoruz. Uçak kullanan birisiyim, İnegöl'e yaklaştıkça acıkmaya başlıyorum. Ben buraya sizlerden bir şeyler öğrenebileceğimi düşünerek geldim. Dünyanın en akıllı insanlarını İnegöl'e toplamışlar. Yolda o kadar çok parklar var ki, her yer tır dolu. Bizim sizden daha çok öğreneceğimiz şey var" dedi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya