TÜHOD Gecesi'ne TÜGİK Başkanı Erkan Güral katıldı.

Sosyal Medyada Paylaş

TÜHOD Gecesi'ne TÜGİK Başkanı Erkan Güral katıldı.

Türkiye Hollanda Dostluk Derneği Dostluk ve Dayanışma Gecesi'ne TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral katıldı.

Program 16 Aralık Salı akşamı, Parlamentolararası Türk&Hollanda Dostluk Grubu Üyesi, Kahramanmaraş Milletvekili Sn. Mesut DEDEOĞLU’nun ev sahipliğinde TEB DORA Otel’de gerçekleştirildi.

Hollanda Büyükelçisi Sn. Ron KELLER ve Eşleri ile Parlamentolararası Türk&Hollanda Dostluk Grubu Başkanı Adapazarı Milletvekili Sn. Şaban DİŞLİ ve Bursa Milletvekili Sn. Tülin ERKAL KARA’nın da katıldıkları gecede, Türkiye’de ki faaliyetlerini noktalayan Hollanda Yüksek Öğrenim Kurumu (NİHA) Başkanı ve çalışanlarına veda damga vurmuştur.

Açılış konuşmasını TÜHOD Yön. Krl. Bşk. Sn. Edip H. AKTAŞ yapmış ve NİHA’nın faaliyetlerinin bir kısmının TÜHOD tarafından üstlenileceğini, gecenin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Sn. Mesut&Sibel DEDEOĞLU ile sponsor SF Gümrükleme Yön. Krl. Bşk. , TÜHOD Yön. Krl. Üyesi Sn. Süleyman YOLCU’ya minnet ve şükranlarını, katılımlarından dolayı da Sn. Büyükelçi ve Milletvekilleri’ne sonsuz teşekkürlerini iletmiştir.

NİHA Direktörü Sn. Jak den Exter, Sn. Şaban Dişli ve Sn. Ron KELLER'in konuşmaları sonrası, 135 katılımcı müzik eşliğinde güzel bir gece yaşamıştır.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya