TÜGİK Başkanı MEGİAD'ın Altın Kale Ödül törenine katıldı.

Sosyal Medyada Paylaş

TÜGİK Başkanı MEGİAD'ın Altın Kale Ödül törenine katıldı.

Mersin GİAD'ın geleneksel 2015 Altın Kale ödülleri, Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın katıldığı törenle sahiplerini buldu.

Törene, Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ödül alanlar ve çok sayıda iş adamı katıldı

Törenin açılış konuşmasını yapan Mersin GİAD Başkanı Alper Gürsoy, üye sayılarının dört yüze ulaştığını, Mersin'e sadece ekonomik değil sosyal ve kültürel projelerle de katkı sunduklarını söyledi. Yarım kalan Tarsus-Kazanlı Turizm Projesi ile uluslararası havaalanını ve Mersin Antalya otoyolu konularını da gündeme getiren Gürsoy, bakan Babacan'dan bu projelerle ilgili destek beklediklerini aktardı.

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ise yetersiz gördükleri sanayi bölgesinin genişletilmesi noktasında Ankara'da özel çalışmalar yapacaklarını söyledi. Babacan, hızlı tren projesi ve Antalya otoyolu ile ilgili proje ve çalışmalardan da bahsederken, durmuş olan havaalanı yapımıyla ilgili de ulaştırma bakanlığının bir çalışma içerisinde olduğunu söyledi.

TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral ise ödül alacak olan kişilerin Türkiye ve dünyaya örnek olacak başarılara imza attığını söyledi.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak da Mersin'de ticaret ve sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmaların STK çatısı altında, kamuyla birlikte çalışıp, pozitif katkı sunmalarını memnuniyet verici hızlı tren projesi ve Antalya otoyolu ile ilgili proje ve çalışmalardan da bahsederken, durmuş olan havaalanı yapımıyla ilgili de ulaştırma bakanlığının bir çalışma içerisinde olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından tören. plaket takdimi ve ödüllerin dağıtılmasının ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi, 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya