TÜGİK Başkanı Erkan Güral Çukurova GİAD’ın yeni yılını kutladı.

Sosyal Medyada Paylaş

TÜGİK Başkanı Erkan Güral Çukurova GİAD’ın yeni yılını kutladı.

Yeni üyeleriyle güçlenen Çukurova GİAD’ın balosunda MFÖ sahne aldı

            Çukurova GİAD 23 yaşında

            Çukurova GİAD’lı olmak ayrıcalıktır

 

            Adana için hayata geçirdiği projeleri, uluslararası düzeyde ses getiren ve bugüne kadar 4 kez yapılan Çukurova Zirvesi toplantıları, sosyal çalışmaları, üyesi işadamlarına katkılarıyla Adana’nın en önde gelen sivil toplum örgütü olan Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD), 23 yaşında. Yeni yaşını, adına yakışır muhteşem kuruluş balosuyla kutlayan Çukurova GİAD’ın Başkanı Ömer Faruk Sakarya, “Adanalı olmak nasıl bir ayrıcalıksa, Çukurova GİAD üyesi olmak da bir ayrıcalıktır. Yeni yaşımızda yine kentimize, üyelerimize, Adana’nın sosyal, ekonomik yaşamına katkı amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

            Hilton Oteli’ndeki 23’üncü Kuruluş Yıldönümü Balosu’na Çukurova GİAD üyelerinin yanı sıra Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, TÜGİK Başkanı Erkan Güral ve TÜGİK Yönetim Kurulu üyeleri, Adana Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Süleyman Sönmez, Adana Genç İşadamları Derneği Başkanı Sefa Noyaner ile birlikte çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, üyeleri, seçkin konuklar katıldılar. Çukurova GİAD’ın 23’üncü yaşı nedeniyle hazırlanan filmin izlenmesi ile başlayan gecenin açış konuşmasını yapan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, konuşmasının başında İstanbul’da yaşamını yitiren, Adana topraklarından yetişen Türk Edebiyatı’nın ünlü ismi Yaşar Kemal’i andı, “Yaşar Kemal, adı gibi hepimizin yüreğinde, hepimizin hafızasında, kütüphanelerinde ömür boyu yaşayacaktır” dedi. Çukurova GİAD’ın büyük bir aile olduğunu vurgulayan Başkan Sakarya, şöyle konuştu:

            “Her zaman söylediğim gibi Adana’da aile kavramının en çok vuku bulduğu dernek Çukurova Genç İşadamları Derneği’dir. Bu ailemizle bir arada bulunduğumuz için mutluyuz. Bir başka ailemiz Çukurova GİAD’ın mensubu olmaktan gurur duyduğu Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu’dur. Mensubu olduğumuz TÜGİK ailemiz, bu günümüzde Türkiye’nin dört bir yanından gelerek bizleri yalnız bırakmadılar. En ufak başımız sıkıştığında Türkiye’nin her yerinde kardeşlerimiz var, arkadaşlarımız var. Bugün yeni üyelerimiz aramıza katıldılar. Yakında aramıza yeni üyelerimiz de katılacak. Çünkü, nasıl Adanalı olmak bir ayrıcalıksa, Çukurova GİAD üyesi olmak da aynı şekilde bir ayrıcalıktır. Yeni üyelerimizin de vereceği güçle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni yaşımızda yine kentimize, üyelerimize, Adana’nın sosyal, ekonomik yaşamına katkı amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

            TÜGİK Başkanı Erkan Güral da, Çukurova GİAD’ın yeni yılını kutladı. TÜGİK yönetimi ile birlikte Mersin’de Özgecan Aslan’ın ailesine ziyarette de bulunan Başkan Güral, 8 Mart’ta sembol olması için farkındalık yaratma çabasında olacaklarını bildirdi, özellikle kadınlardan destek isteyerek, “Konfederasyonumuza bağlı Çukurova GİAD’ın da içinde bulunduğu bu organizasyonda kadınımızın farkındalığını herkesin bilmesini istiyoruz. Sevginin olduğu yerde başarı vardır. Başarının olduğu yerde birlik ve beraberlik vardır. Hepsinin başında eğitim vardır ki, eğitimin ailede başlayan, aileden gelen bir bütünün parçası olduğunu unutmamalıyız. Bu çerçevede 2015’in kadınımıza gerek iş hayatında, gerek sosyal hayatta daha fazla sahip çıktığımız, sevdiğimiz ve sevilebildiğimiz, sevgi ve barış yılı olmasını istiyoruz” dedi.

            Konuşmaların ardından yeni üyelere üyelik belgeleri verildi. Tören sonrası ise önce Türkiye’nin efsane müzik grubu Mazhar-Fuat-Özkan sahne aldı. Hit yapan şarkıları ile konuklara unutamayacakları gece yaşatan MFÖ Grubu, finalde kendine güvenenleri sahneye davet etti. Mikrofonları bu kişilere teslim eden grup üyeleri, onlarca kişi ile birlikte seslendirdikleri şarkıyla muhteşem bir final yaptı. Konserin ardından Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, eşi Zehra Sakarya ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte alkışlar ve “Nice yıllara” sloganları arasında 23’üncü Yıl Pastası’nı kestiler. After Party’de ise konuklar, ünlü DJ Ozan Çolakoğlu’nun performansı ile eğlendi.

 

            ÇUKUROVA GİAD'IN YENİ ÜYELERİ
            Üyelik belgeleri verilerek Çukurova GİAD ailesine katılan yeni üyelerin isimleri şöyle:

            "Ali Taşa, Atakan Kulak, Cevdet Çelik, Ercüment Dalyan, Erhan Karakış, Erol Luc Tekeli, Fatoş Esra Özülkü, Fikret Büyükakar, Furkan Kültüroğlu, Gökhan Uludağ, Güliz Özlem Altıparmak, Hakan Yazdıçutan, Halim Erdoğan, Işıl Yaycıoğlu, İbrahim Dikilitaş, İhsan Medeni, İsmet İdilman, Kadir Gündüz, Koza Yardımcı, K. Nermin Nacaroğlu, M. Furkan Kınayoğlu, M. Gökmen Keser, Mahmut Çağlı, Mehmet Ali Doğan, Mehmet Bekir Ciritçi, Mehmet Fırat Çağır, Mehmet Reşat Sağbaş, Mustafa Eroğlu, Oğuz Uçurum, Ozan Dolmuş, Ozan Öztürk, Ozan Yaldız, Özgür Çerçi, Ramazan Özer Uygungelen, Salih Yılmaz, Savaş Çamurdeş, Sefa Geylani, Selçuk Ramazanoğlu, Serkan Değirmenci, Serkan Sınmaz, Tolunay Toybukoğlu, Yusuf Can Dağtekin,  Yusuf Evren,ve Z. Aslı Teymen."

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya