TÜGİK Basın Açıklaması: “Milli Seferberlik” Çağrısı'na ilişkin

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral’ın “Milli Seferberlik” Çağrısı ile ilgili basın açıklaması aşağıda mevcuttur.

Değerli basın mensupları,

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) olarak her zaman devletimiz ve milletimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Ulusal ve uluslararası bir takım çevrelerin işbirliği ile ülkemiz ve ekonomimiz üzerinde oynanan oyunların hepimiz farkındayız.

Son yıllarda daha da güçlenen ekonomimiz bazı kesimleri rahatsız etmeye devam ediyor. 15 Temmuz’da başarılı olamayan şer güçler, bu kez Türkiye ekonomisi üzerinden saldırıya geçtiler. Şimdilerde ise büyük şehirlerimizde düzenledikleri hain terör saldırıları ile ülkemizi sekteye uğratmaya çalışıyorlar.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, “tüm terör örgütlerine karşı milli bir seferberlik ilan ediyorum” çağrısı bizlere kuvvet ve cesaret vermiştir. İş dünyasının temsilcileri olarak, Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin terörle mücadelesinde sonuna kadar yanındayız. Üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Terör örgütleri ve ihanet çeteleri şunu iyi bilsinler ki; bu ülke bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hiç kimseye boyun eğmeyecektir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın, bu kutsal çağrısından sonra güvenlik güçlerimizin terörle mücadele faaliyetlerinde her zaman yanında olacağımızı ve her türlü desteği vereceğimizi ilan ediyoruz.
Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu olarak, Milli Seferberlik’in zaferimizle sonuçlanacağından hiçbir şüphe duymuyoruz. Şimdiden gazamız mübarek olsun. Bu seferberlikte görev almaktan şeref duyuyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımız, hükümetimiz, polis ve askerlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Erkan Güral
TÜGİK Genel Başkanı

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya