Sn. Emrah BİLCANLI Ege Üniversitesi 1. Sanal Kongresi'nin Konuğu Oldu

Sosyal Medyada Paylaş

Sn. Emrah BİLCANLI Ege Üniversitesi 1. Sanal Kongresi'nin Konuğu Oldu

Balıkesir Genç İş Adamları Derneği (BAGİAD) Başkanı Emrah Bilcanlı 11 Eylül Cuma günü, Ege Üniversitesi 1. Sanal Kongresi'nin konuğu oldu.

Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği öğrencileri tarafından ilk kez düzenlenen kongre, bilimsel yayınlardan teknik konulara kadar sürecin her aşamasında öğrencilerin yer almasını sağlayarak sektörde yer almaya aday bireylerin yeteneklerini geliştirmeleri ve onları kariyerlerine hazırlama fırsatı sunuyor.

Gıda Mühendisliği bölümü öğrencileriyle zoom üzerinden yapılan toplantıda bir araya gelerek deneyimlerini paylaşan Başkan Bilcanlı; gıda sanayiinin genel yapısı, ihtiyaç duyulan teknik personelin mesleki yeterlilikleri ile sektördeki gelişmeler hakkında bilgiler paylaşarak, kendilerine önerilerde bulundu.

Mesleki anlamda merak ettikleri konularda sorular yönelten öğrenciler, gördükleri yakın ilgi ve alakadan dolayı Başkan Bilcanlı'ya teşekkürlerini ilettiler.

Oldukça verimli geçen ve öğrencilere yol gösterici nitelikte gerçekleştirilen sektör-öğrenci buluşması platformunda karşılıklı görüş bildirilerek, fikir alışverişinde bulunuldu.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya