Şanlıurfa GİAD, dernek tanıtım toplantısı düzenledi.

Sosyal Medyada Paylaş

Şanlıurfa GİAD, dernek tanıtım toplantısı düzenledi.

ŞEGİAD (Şanlıurfa Edessa Girişimci İşadamları Derneği yönetim kurulu üyeleri kahvaltılı basın toplantısında buluştu.

Başkanlığını Mustafa Cengiz İzol’un yaptığı dernekte işadamı Arif Onkol'un yanısıra çok sayıda işadamı bulunuyor.. 
Cengiz İzol, demokratik planlı bir düzen içeresinde, ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda gelişimine Türkiye’ye katkıda bulunduklarını belirtti. 


Derneğin İş adamları için dayanışma derneği olacağını belirten Şanlıurfa Edessa Girişimci îş Adamları Demeği Başkanı Cengiz İzol şöyle konuştu; ‘‘ŞEGİAD, Şanlıurfa Edessa Girişimci iş Adamları Demeği Olarak Aralık 2014’de kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz derneğimizin tanıtımı amacı ile bugün burada toplanmış bulunmaktayız. 
İş adamlarının sorumluluklarını ve dayanışma ruhunu geliştirmek yolu ile toplumun sosyo ekonomik düzeyinin gelişmesine, katkıda bulunmalarını sağlamak. Şanlıurfamızm, bölgemizin ve Türkiye’mizin her alanda kalkınabilmesi için gerekli olan sosyal çalışmaları yürütmek amacı ile ŞEGİAD olarak bir araya gelmiş bulunmaktayız.
Ulusal kalkınmamızın bilinçli ve rasyonel olmasını sağlamak üzere, iş adamları, eğitim kurumlan, sendikalar, belediyeler, vakıflar, üniversiteler, diğer sivil toplum örgütleri, devlet kurumlan ile mesleki sosyal ilişkiler sağlamak. İş adamlarının sektörel bazda organizasyonlarını, örgütlenmelerini sağlamak bilgi ve Pazar desteklerine yardımcı olmak, ulusal ve uluslararası proje geliştirmek, mevcut projelere destek vermek.

 

ŞEGİAD 9000 bin üyesi, 72 demek ve 8 federasyondan oluşan TUGİK konfederasyonunun parçasıdır. 500 farklı sektör ve meslekten üyesi bulunan konfederasyonumuza bağlı derneklerimizde üyelerimizin oluşturduğu istihdam toplamı 250 000 kişidir. Gerçekleştirdiği ciro 70 Milyar Dolardır.

İş adamlarımızın eğitim ve bilgilerini arttırmak amacı ile seminer, konferans, panel ve toplantılar tertip edip, bölgemizde ki yeni girişimcileri, mevcut Kobileri ihtiyaçları ve kapasitelerinin arttırılması amacı ile girişimciliğin geliştirilmesine katkıda bulunmak.

Derneğimizin kuruluşuna ve gelişimine katkı sağlayan tüm arkadaşlara huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Bu özverili çalışmaların bundan sonraki faaliyetlerde de devam edeceğine bütün kalbimle inanıyorum’’


ŞEGİAD’IN YÖNETİMİNDE KİMLER VAR


YÖNETİM KURULU ÜYELERİ;


Başkan: Mustafa Cengiz İzol,


Başkan Yardımcıları: Arif Önkol,Şehmus Göçmez, Mehmet Velat İzol , Deniz Paydaş, Mustafa Dedecen, Yusuf Açar, Rıdvan Çoban, Veysel Aybar, Ferdi Paydaş, Nabi Badıllı


DENETLEME KURULU:

 
Ferit Demir, Haçım İzol, Bülent Ecevit Paydaş ,

DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ: 
Halit Saydam Abdulkadir Milli, Menduh Alişiroğlu

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya