Sakarya GİAD’ dan seri ziyaretler…

Sosyal Medyada Paylaş

Sakarya GİAD’ dan seri ziyaretler…

Sakarya GİAD’ dan seri ziyaretler…

 

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu çatısı altında haziran ayı içerisinde kurulumu tamamlanan Sakarya Genç Girişimciler ve İş Adamları Derneği  kurucu başkanı Gökhan KORKMAZ ve beraberinde ki heyet Sakarya Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına ziyarette bulunarak, son zamanlarda gerçekleşen terör olaylarına karşı güvenlik güçlerimizin sürdürdüğü kararlı tutum için şükranlarını ilettiler.

Sakaryagiad’ dan yönetim kurulu ve üyelerden oluşan heyetler önce İl Jandarma ve Garnizon komutanımız Albay Emin DURSUN’a ziyaret gerçekleştirip, hem yeni görevi adına hayırlı olsun dileklerini iletip hem de teröre karşı sürdürülen kararlı mücadele için ay-yıldız temalı bir plaket takdiminde bulundular. Jandarma Alay komutanlığında gerçekleşen görüşmede Albay Emin DURSUN genç iş adamlarına güvenlerinin sonsuz olduğunu ve güçlü bir ekonomi terörün önünde bir kalkan oluşturacağını ifade etti. Bu anlamda TÜGİK çatısı altında kurulan SAKARYAGİAD için de hayırlı olsun dileklerini ifade etti.

 Dernek kurucu başkanı Korkmaz ve beraberinde ki heyet sonrasında Sakarya Emniyet Müdürü Sn. Osman BABADAĞI’nı da ziyaret ederek ilimizde huzur ortamının sağlanmasında büyük emekleri olan emniyet teşkilatımıza da teşekkürlerini ileterek bir sivil toplum kuruluşu olarak birlikte sürdürebilecekleri projeler hakkında bilgiler aldılar. Emniyet içerisinde farklı müdürlüklere de ziyaretlerde bulunan heyet adına söz alan başkan Gökhan KORKMAZ, özellikle okul çevrelerinde çocuklarımızın ve gençlerimizin güvenliğin sağlanmasına katkıları olacak proje fikirleri hakkında çalışma yaptıklarının bilgisini verdiler.  

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya