Kütahya Giad’dan Kütahya İl Jandarma Komutanı’na ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

Kütahya Giad’dan Kütahya İl Jandarma Komutanı’na ziyaret

Kütahya Genç İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD), Mayıs ayında gerçekleştirdiği genel kurul sonrasında yaptığı nezaket ziyaretlerinde son olarak İl Jandama Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç ile bir araya geldi.

Jandarma Teşkilatı’nın 184.kuruluş yıldönümünü de tebrik eden KÜGİAD Yönetimi adına ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Osman Altınkaya ile birlikte  Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Akdemir, Berkay Tetik, Kübra Çamcıoğlu ve Selçuk Akar katıldı.

KÜGİAD Başkanı Altınkaya yapılan ziyarette KÜGİAD’ın yapısı, hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra yaptığı değerlendirmede: ”Jandarma Teşkilatı bugüne kadar yürüttüğü başarılı çalışmalar ile göğsümüzü kabartmaktadır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için yaptıkları fekadarca çalışmalar nedeniyle kendilerine şükran borçluyuz. Tüm Jandarma Teşkilatının 184. kuruluş yıl dönümünü kutlar, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir ömür dilerim. İl Jandarma Komutanımız Sayın Kıdemli Albay Murat Kırbaç’a da samimi ev sahipiliği için teşekkür ediyorum” dedi

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya