Karaaslan ve Aksu’dan SAMGiAD’a ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

Karaaslan ve Aksu’dan SAMGiAD’a ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sn.Çiğdem KARAASLAN , AK Parti İl Başkanı Sn. Ersan AKSU ve beraberindeki heyet, derneğimizi ziyaret etmişlerdir.

TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi ve SAMGİAD Başkanı Savaş GÖMEÇ, gerçekleştirilen ziyaretten son derece memnuniyet duyduğunu belirterek; Samsun Genç İş Adamları Derneği kurumsal yapısı, üye sayısı, üyelerinin kendi branşlarında ki kalitesi ve sektör çeşitliliğine değinerek, Yönetim Kurulu olarak,  üyelerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz projeler hakkında bilgi paylaşımında bulunmuş, ülkemizin  genç girişimcileri olarak kendilerine tevdi edilecek her türlü görevde, devletimizin ve milletimizin yanındayız diyerek, ülkemizde hayata geçirilen yatırımlar için SAMGİAD ailesi adına şükranlarını ifade etmiştir.

Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette üyelerimiz kendilerini tanıtarak farklı konularda istişareler yapabilme  imkanı bulmuşlardır.

 

AK Parti İl Başkanı Av. Ersan AKSU, Şehrimizin daha fazla üretmesi ve ihracat kapasitemizin artırılabilmesi adına organize sanayi ve endüstri bölgeleri ile sanayicimiz  ve girişimciler için  yatırım alanları oluşturuyoruz diyerek, her zaman iletişime ve işbirliğine açık olduklarını belirtmiş ve seçimsiz geçireceğimiz 4 yıllık süre içerisinde daha fazla hizmete odaklanılacağını ifade etmiştir.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem KARAASLAN, “genç iş insanları”  ifadesinin kendilerini heyecanlandırdığını ve birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, şehrimizin  ve ülkemizin gelişimi adına hazırlanacak  projeler için her daim destek olmaya hazır olduklarını belirterek, iş fikirlerinin  inovatif yaklaşımlarla zenginleştirilmesini önemsediklerini, genç iş insanlarıyla daha fazla bir araya gelerek daha fazla işbirliği içerisinde olmaya açık olduklarını  ifade etmişlerdir.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya