İznik GİAD'dan KKTC çıkarması

Sosyal Medyada Paylaş

İznik GİAD'dan KKTC çıkarması

İznik Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu.

İznik GİAD heyeti öncelikle, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Ersin Tatar'ı makâmında nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette "Özellikle İznik’i ve üyelerimizin genel çoğunluğunu ilgilendiren başta tarım ve tarımsal sanayi; sonrasında turizm, inşaat, güneş enerjisi santralleri üzerine görüşmelerimizi yoğunlaştırarak yatırımlarımızın değerlendirilmesi ve yatırımlarımız esnasında uygulanabilecek teşvikler ile kolaylık sağlaması sözünü aldık. Bu kent ve dernek üyesi paydaşlarımızın ticari, sosyal ve ekonomik açıdan gelişmesi için elimizden gelen ne varsa, araştırarak, var gücümüzle çalışarak başarılı işlere imza atmak için elimizden geleni yapacağız."

Tarım ve tarımsal sanayi alanında faaliyet gerçekleştiren üyelerimizin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile ticaret hususlarını kuvvetlendirmek adına KKTC Zirai Levazım Makina ve Gıda Pazarlama Kooparatifi ve aynı zamanda Binboğa Yem Fabrikası İştiraklar Koordinatörü Genel Sekreteri Sn. Orhan Kürşad ve Müdürü Sn. Sinan Güzen ile görüşmeler yaparak ticari faaliyetlerimizi güçlendirme girişimlerinde bulunuldu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Genç İş İnsanları Derneği Yeni Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Orhan Gavani ve Yönetim Kurulu üyeleri bir araya gelerek dernekler arası ilişkileri kuvvetlendirme adına değerlendirmelerde bulunuldu.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya