İZGİAD’ın konuğu Emiroğlu oldu

Sosyal Medyada Paylaş

İZGİAD’ın konuğu Emiroğlu oldu

 İzmit Genç İşadamları Derneği (İZGİAD) Başkanı Yusuf Erenkaya ve yönetimi, engin bilgi birikimi ve mütevazı kişiliği ile tanınan İzmit İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu'nu ağırladı

Kurulduğu ilk günden günümüze kadar Kocaeli’nin sosyal ve ekonomik konularına yön veren projeleriyle adından söz ettiren İzmit Genç İşadamları Derneği (İZGİAD)  Ramada Otel’de düzenlediği toplantı da İzmit Kaymakamı Emiroğlu'nu ağırladı. İZGİAD Başkanı Yusuf Erenkaya ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Kocaeli ticaretinin ve kent gündeminin konuşuldu.

 

ESKİ BAŞKANLARDA KATILDI

Toplantı  eski başkanlar Mehmet Akif Şen ve Nurhayat Güldüren başta olmak üzere davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı da İZGİAD üyeleri, daha önce gerçekleştirdiği proje ve ziyaretlerin yer aldığı kısa bir sunum yaptı.

 

ERENKAYA, “5G PRENSİBİMİZ VAR”

Tanışmanın ardından Emiroğlu’na katılımları için teşekkür ederek sözlerine başlayan İZGİAD Başkanı Yusuf Erenkaya ,”Amacımız, genç işadamlarının liderlik vasıflarını sosyal ve siyasal sorumluluklarını ve dayanışma ruhunu geliştirerek sinerji yaratmak. Oluşturduğumuz bu sinerji ile  kent insanımıza ve kent tüccarımıza heyecan katacak ve kentimizi çekim merkezi haline getirecek projelere imza atacağız.İzmit GİAD olarak, kendimiz için değil kentimiz için ‘İZ’ bırakmak istiyoruz. Türkiye’nin petrol kuyuları ,doğalgaz yatakları yok ama en önemli değeri olan genç enerjisi var. Kocaeli’in sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda gelişmesinde katkıda bulunmak için her zaman genç enerjimizle birlikte hareket edeceğiz.İZGİAD olarak, benimsediğimiz  5G prensiplerimiz mevcut. Görünür ol,Güvenilir ol,Girişimci ol,Global ol  ve dördünü yerine getirdiğinde Gelir elde Et. Bu akşam bizimle bilgi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim” dedi.

 

EMİROĞLU,”DÜNYAYA TEKRAR GELSEM YİNE KAYMAKAM OLMAK İSTERİM”

“Gelin tanış olalım, İşin kolayın tutalım. Sevelim sevilelim, Dünya kimseye kalmaz” diyerek büyük Türk mutasavvıfı, hak aşığı ve Türk dilinin usta yorumcusu Yunus Emre’nin sözleriyle konuşmasına başlayan İzmit İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu,”Tanışmak fikir alışverişinde bulunmak benim için her zaman önemli. Davetiniz için ben teşekkür ediyorum. Hepimiz bu kentte yaşıyoruz ve kent adına hepimize çeşitli görevler düşüyor. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Kocaeli özel ve güzel bir şehir. Bende bu kente hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. En önemlisi de işimi severek yapıyorum. Dünyaya bir daha gelsem yine kaymakam olmak isterim” ifadelerini kullandı. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı da davetliler Emiroğlu’na Kocaeli ile ilgili sorular sordu. Toplantının sonunda İZGİAD Başkanı Yusuf Erenkaya, günün anısına Emiroğlu’na hediye takdiminde bulundu

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya