İş dünyası Ostim GİAD’ın iftarında buluştu

Sosyal Medyada Paylaş

İş dünyası Ostim GİAD’ın iftarında buluştu

İş dünyası Ostim GİAD’ın iftarında buluştu

OSTİM Genç İşadamları Derneği’nin iftar yemeği, Başkent iş dünyasını bir araya getirdi. Tecrübeli sanayicilerle genç işadamlarını aynı masa etrafında buluşturan iftarda siyasette ve ekonomide istikrar vurgusu yapıldı.

Ali Altındal başkanlığındaki OSTİM GİAD’ın, Lale Restaurant’ta gerçekleşen iftar yemeğine OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, İÇGİAF Başkanı Emre Altındağ, ANGİAD Başkanı Fatma Semiz, TÜSİAV Başkan Vekili Mustafa Zengin, GGYD Başkanı M.Nezih Allıoğlu, OSİAD Başkanı Ahmet Kurt, ORSİAD Başkanı Özcan Ürgener, Siteler GİAD Başkanı Hayri Bulut, AFİDER Başkanı İlker Arabacıoğlu ve OSTİM GİAD YİK Başkanı Hakan Karalar’ın da aralarında bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Güzel bir Ramazan akşamında aynı iftar masasının etrafında bir araya gelen işadamları, keyifli saatler geçirdi. 

OSTİM, SANAYİNİN AMİRAL GEMİSİ

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Başkan Ali Altındal, Türk sanayisinin amiral gemisi OSTİM’in, Başkent Ankara’nın  ‘bürokrasi kenti’ kimliğinden sıyrılmasında mihenk taşı olduğunu söyledi.  Bugün dünyanın birçok bölgesine ihracat yapan, Türkiye’nin sayılı kuruluşları arasında bulunan birçok firmanın OSTİM’den çıktığını anımsatan Altındal, “OSTİM GİAD olarak bizler de kent ve ülke ekonomisine katkı sunarken OSTİM’in sorunlarının tespiti ve çözümü noktasında da yoğun gayret sarf etmekteyiz” dedi. OSTİM’in Ar-Ge'ye dayalı, katma değeri yüksek ve teknoloji odaklı sektörlere daha fazla ihtiyaç duyduğunun altını çizen Ali Altındal, şöyle devam etti:

BİRAN ÖNCE HÜKÜMET KURULMALI

“Yatırım ve finansmana ulaşım konusunda yaşanan sorunların giderilmesinde ise en büyük görev devlete düşmektedir.  Biz OSTİM GİAD olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede durmaya, tarafsızlığımı koruyama gayret eden bir yapıyız.  Ancak bugün gelinen noktada herkes gibi bizlerin de temennisi biran önce hükümetin kurulması ve ekonominin yeniden rayına oturtulmasıdır. Başka koalisyon olmak üzere tüm alternatiflerin değerlendirilmesini, ekonomik ve siyasi istikrarın sürdürülebilir olması için ilgili kesimlerin sağduyulu davranması ortak beklentimizdir.” 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya