Hayırsever Mersin ailesinden eğitime bir destek daha

Sosyal Medyada Paylaş

Hayırsever Mersin ailesinden eğitime bir destek daha

Hayırsever Mersin ailesinden eğitime bir destek daha

 

İş dünyasında göstermiş oldukları başarıları ile isimlerinden söz ettiren Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Mersin, sosyal projelere imza atmaya da devam ediyor. Hayırsever iş adamları, anneleri Hacı Nadire Mersin adına okul yaptıracak. 

 

Denizli Valiliği’nde düzenlenen protokol imza törenine, Vali Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Mersin ile anneleri Hacı Nadire Mersin katıldı.

 

Adına oğulları tarafından okul yaptırılacak olan Hayırsever Hacı Nadire Mersin’in yeni binanın hayırlara vesile olmasını, burada yetişecek gençlerin ülkemize faydalı birer kişi olarak yetişmelerini dilerken duygulandığı ve gözlerinin dolduğu gözlendi. Hayırsever İşadamları Oktay Mersin ve Turgay Mersin ise ilerleyen zamanda kendileri adına da birer okul protokolü yapacaklarını söyleyerek; “Bize bu imkânı sağlayan Sayın Valimize ve İl Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür eder, protokolün Denizli eğitimine ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz.” dediler.

 

Hayırsever Mersin ailesine eğitime verdikleri destekler için teşekkür eden Valimiz Şükrü Kocatepe; “Bugün Sarayköy’deki Hacı Nadire Mersin İlkokuluna dört derslik ilavesi ve bir de çok amaçlı salon inşaatı ile ilgili protokol yapmak üzere bir araya geldik. Ama bu protokolümüz aynı zaman da bundan sonra yapacağımız büyük protokolün de bir provası. Mersin ailesinin bize geçmişte Milli Eğitim konusunda çok önemli katkıları var. Merkezde yaptıkları bir okul var. Yine Endüstri Meslek Lisesinde iki ayrı dersliğe katkıda bulundular.  Sarayköy’de babaları Hacı İrfan Mersin adına bir okulları var. İnşallah yeni bir okul ile bu hayırlarını taçlandıracaklar. Sarayköy’deki Hacı Nadire Mersin İlkokulunun dışında merkezde de yeni bir okul için ilerde tekrar bir araya geleceğiz. Ben kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Teyzemize de hürmetlerimi sunar, uzun ömürler dilerim.” dedi.

 

Konuşmaların ardından Sarayköy Hacı Nadire Mersin Cumhuriyet İlkokulu 4 derslikli ek bina ve çok amaçlı salonun protokolü imzalandı. 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya