HAGİAD Yeni Üye Tanıtım Gecesi

Sosyal Medyada Paylaş

HAGİAD Yeni Üye Tanıtım Gecesi

Hatay Genç İşadamları Derneği  Anemon Otel’de düzenlediği kokteylle HAGİAD’a katılan 12 yeni üyenin tanıtımını yaptı.Düzenlenen geceye HAGİAD üyelerinin yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da katıldı.

                Gece HAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zekiye Çankaya Fakıoğlu’nun konuşmasıyla başladı. Derneğe katılan yeni üyelerin kendilerine güç kattığını belirten Fakıoğlu ’’Yeni Üyelerimizle birlikte HAGİAD ailesi büyüdü ve daha da güçlendi. Her bir üyemiz şehir ekonomisine güç veriyor destek veriyor, inanıyorum ki onların varlığıyla birlikte HAGİAD ilerleyen dönemlerle şehrimiz için çok daha önemli işlere imza atacaktır. Bugün ve 2 yıllık başkanlık dönemim boyunca beni yalnız bırakmayan başta yönetim kurulu arkadaşlarıma ve derneğimizin değerli üyelerine teşekkür ediyorum.’’dedi.

                HAGİAD Başkanından sonra bir konuşma yapan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş şunları söyledi.’’HAGİAD’ın büyüdüğü ve güçlendiği bu özel gecede bulunmaktan dolayı çok mutluyum. İş Dünyasının temsilcileri olarak karşımda genç bir topluluk görmek, gençlerin şehrimiz için bir şeyler yapmaya gayret gösterdiğini görmek beni ayrıca mutlu ediyor. Bu ortamda dik durup güzel işler yaptığınız için insanları ayrıştırmayıp birleştirdiğiniz için önce sayın Çankaya ve daha sonra bütün yönetim kuruluna teşekkür ediyor, birliğinizin ve beraberliğinizin her zaman bu şekilde güçlenerek devam etmesini diliyorum.’’dedi.

                Düzenlenen plaket töreninde HBB Başkanı Lütfü Savaş yeni üyelere plaketlerini takdim etti. HAGİAD’a katılan yeni üyelerin isimleri şu şekilde;

Sefer Kaplan, Oktay Bireyşoğlu, Berat Kuşçu, Murat Özdemir, Yahya Eraslan, Burhan Çekmecelioğlu, Doğan Gülüm, Halil Zalluhoğlu, Yiğit Akgöl, Aydın Rüstemoğlu, Ekrem Çetindağ, Oğuzhan Sahillioğulları.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya