GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanlığına Bora TEZEL seçildi.

Sosyal Medyada Paylaş

GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanlığına Bora TEZEL seçildi.

GAGİAD 12. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ…

1993 yılında kurulmuş Gaziantep Genç İş Adamları Derneği’nin (GAGİAD) 12. Genel Kurulu yapıldı. 12. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığına Bora TEZEL seçildi.

Gaziantep’in önde gelen sivil toplum kuruluşlarından GAGİAD’ın 12. Genel Kurulu Gaziantep Milletvekili ve GAGİAD 2. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı A.Nejat KOÇER,  GSO Meclis Başkanı ve GAGİAD 3. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOPÇUOĞLU, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp BARTIK, önceki dönem GAGİAD başkanları, dernek üyeleri ve eşlerinin yoğun katılımı ile 19 Mart 2016 Cumartesi günü GAGİAD dernek merkezinde gerçekleşti.

Genel Kurulda yaptığı konuşma ile başkanlık görevini devir eden 10. ve 11. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı  Taner ÖZDURAK; Yaklaşık çeyrek asırlık kurum kültürü ile faaliyetlerine devam eden ve Gaziantep’in karar mekanizmalarında etkin rol oynayan, her zaman birlik ve beraberliği savunan bu dernekte görev aldığından dolayı duyduğu mutluluğu ve gururu vurgulayarak, yeni dönemde yine güzel işler çıkacağına ve GAGİAD’ın bu vatana fayda sağlamaya devam edeceğine dikkat çekti.

Yaptığı konuşmada kurucu başkana, önceki dönem başkanlarına ve dernek üyelerine teşekkürlerini sunan 12. Dönem yönetim Kurulu Başkanı Bora TEZEL; GAGİAD’ın bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da kurum kültürüne bağlı olarak Gaziantep ve Türkiye odaklı çalışmalarına devam edeceğini belirtti. 12. Dönem Yönetim Kurulu olarak Başkanlarından ve üyelerinden aldığı güçle GAGİAD’ın toplumda edindiği kıymetli yerin muhafaza edilip, daha iyi noktalara taşınması konusunda yoğun çaba içerisinde olacaklarını belirten TEZEL, ülkemizin ve şehrimizin birliği, bütünlüğü, iyiliği ve gelişmesi için her türlü çalışmayı yapacaklarını belirtti.

Yapılan Genel Kurul kapsamında 12. Dönem Kadınlar Kurulu Başkanlığına ise Aylin Burnukara seçildi.

Genel kurul sırasında teşekkül edilen, Başkanlığını A.Nejat KOÇER, Üyeliklerini ise Mustafa TOPÇUOĞLU,  Yaşar ERTURHAN ve Ertuğrul TEYMUR’un yaptığı divan, başarı ile geçen genel kurul sonrasında birlik ve beraberlik mesajları verdi.  Divan üyeleri, GTO Meclis Başkanı BARTIK, GAGİAD geçmiş dönem başkanları ve 12. Dönem başkanı  vatan müdafaası uğrunda yaşamını yitiren şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek, vatanın bölünmez bütünlüğü hedef alınarak gerçekleştirilen saldırıları  en şiddetli şekilde kınadı.  Bu saldırıların Türk halkını yıldıramayacağı gibi birlik ve beraberlik ruhunu asla bozamayacağı, Türkiye’nin emin adımlarla gelişmeye ve ilerlemeye devam edeceği mesajlarının verildiği genel kurul dernek yönetim organlarının seçilmesi ile sona erdi.

GAGİAD 12. DÖNEM YÖNETİM KURULU aşağıdaki isimlerden teşekkül edildi;

1- Bora TEZEL – Yönetim Kurulu Başkanı

2- Cihan KOÇER – Başkan Yardımcısı

3- Alper BURNUKARA – Başkan Yardımcısı

4- M. Doğan MAZICIOĞLU – Sayman

5- Tayfur ÖZYAŞAR – İdari Amir

6- Tuncay ÖZMERMER – Üye

7- Orhan AKKAYA – Üye

8- Bülent KÖMÜRCÜ – Üye

9- Mehmet AKCAN – Üye  

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya