FAGİAD'dan açıklama

Sosyal Medyada Paylaş

FAGİAD'dan açıklama


- FAGİAD Başkanı Mehmet Serkan Erdik: 
- "Devletimizin sağlamış olduğu bu hibe ve faizsiz krediden yeni işletme açacak bütün girişimcilerimizi faydalandırmak istiyoruz"


Fatsa Genç İşadamları Derneği (FAGİAD) Başkan Mehmet Serkan Erdik, devletin sağladığı hibe ve faizsiz krediden yeni işletme açacak bütün girişimcileri de faydalandırmak istediklerini söyledi. 
Başkan Mehmet Serkan Erdik yaptığı açıklamada, "Fatsa'nın gelişimine katkı sağlayacak genç iş adamlarını kendi aralarında fikir alışverişi yaparak Fatsa'ya hak ettiği hizmetlerin gelmesi noktasında çalışmalarını sürdüreceğiz. Bu anlamda Fatsa'da istihdama yönelik yapılacak her adımda insanların bu amaca pozitif anlamda katkı sağlaması gerekiyor. Girişimcilik noktasında yeni iş düşüncesi olan insanlara KOSGEB'in düzenlemiş olduğu girişimcilik kursları ile hibelerden faydalandırmak istiyoruz. Bu kurslar sayesinde ticari hayata başlayacak olan işletmeler daha rahat faaliyetlerine başlayacaklar. Devletimizin sağlamış olduğu bu hibe ve faizsiz krediden yeni işletme açacak bütün girişimcilerimizi faydalandırmak istiyoruz. Kurslardan sonra iş hayatına başlayacak girişimcilere her anlamda destek olabilmek için bu tür kursları organize ediyoruz." dedi.
Yeni üye Gökhan Yaşar ise yaptığı açıklamada, Fatsa'da yeni atılımlar yaparak FAGİAD bünyesine girmekten mutlu olduğunu dile getirdi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya