Eskişehirli İşadamlarının Yeni Başkanı, Kahraman Albay

Sosyal Medyada Paylaş

Eskişehirli İşadamlarının Yeni Başkanı, Kahraman Albay

Eskişehirli İşadamlarının Yeni Başkanı, Kahraman Albay

 

Eskişehirli işadamlarının çatı kuruluşu olan bölgenin en etkin STK’larından ESGİAD, genel kurul yaptı. Mevcut başkan Serkan Zengin’in yeniden aday olmadığı kongrede ESGİAD’ın başına Kahraman Albay seçildi…

 

Eskişehirli işadamları arasında dayanışma ve işbirliği ruhunu geliştirmek amacıyla kurulan ancak yalnızca iş dünyasına değil,Eskişehir’in sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda gelişmesine de katkıda bulunan ESGİAD’da nöbet değişimi yapıldı. ESGİAD’ın Mavi Ada Salonu’nda gerçekleşen 5. olağan genel kurulunda mevcut başkan Serkan Zengin görevini, kentin tanınmış işadamlarından Kahraman Albay’a devretti. Üyelerin büyük ilgi gösterdiği kongreye tek aday olarak giren Kahraman Albay, kullanılan oyların tamamını alarak, ESGİAD’ın yeni başkanı seçildi.

 

ZENGİN: GÖZÜM ARKADA DEĞİL

Genel kurulda, seçim öncesi üyelere hitap eden Serkan Zengingörev süresi boyunca yaptıkları etkin çalışmaları anlattı, “Şu anda Türkiye’nin en etkili iş adamı derneklerinden birisiyiz. Bugün ESGİAD her kapıyı açan bir anahtardır.ESGİAD kurulduğu tarihten bu yana hep bu düşünce ile yönetildi. Hiç kimse baki ve kalıcı değildir. Bizlerde bu görevi bizden sonra gelenlere devrediyoruz. Bugün ESGİAD’a veda ederken gözümün arkada kalmadığını bilmenizi isterim.

ESGİAD şehrin menfaatlerine, geleceğine, milletine, ülkesine ve bayrağına hizmet etme bilinci ile çalışmıştır ve çalışmaya da devam edecektir” dedi.

 

ESKİŞEHİR’İN GELECEĞİNE YÖN VERECEĞİZ

Eskişehirli işadamlarının yeni lideri Kahraman Albay da genel kurulda coşkulu bir konuşma yaptı. ESGİAD’ın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hem üyelerinin hem de kentin ve ülkenin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğini söyleyen Kahraman Albay, “Bu dönem ESGİAD,  daha güçlü, daha zengin projelerle, çalışmalarını devam ettirmeye çaba gösterecektir. Yönetim olarak derneğimizi daha ileriye taşıma sorumluluğunu hissetmekteyiz. Kuşkusuz ESGİAD’ın yeni dönemde en fazla üzerinde duracağı konu, yine Eskişehir’in geleceğine yön vermek olacaktır. Biz Eskişehir ve ESGİAD’ı ayrılmaz bir bütün olarak görüyoruz. ESGİAD, Eskişehir ile bütünleşmiş, Eskişehir’e sahip çıkmış her platformda Eskişehir’i anlatmış, karşılığında da Eskişehir tarafından sahiplenilmiş bir sivil toplum kuruluşudur. Bu nedenle yapacağımız tüm çalışmalarımızda ESGİAD’ın Eskişehir işe olan gönül bağını ön planda tutacağız. Atacağımız her adımda, gerçekleştireceğimiz her projede Eskişehir’de yaşayan yaklaşık 700bin kişinin sorumluluğunu hissedeceğiz” diye konuştu.

 

ESKİŞEHİR’İN BUNLARA İHTİYACI VAR

ESGİAD’ın, Eskişehir ile birlikte büyümesini, Eskişehir’in her alanda bulunduğu noktadan daha ileriye gitmesini istediklerini de vurgulayan Başkan Kahraman, “Bunun içinde Eskişehir’in sanayileşmeye, yabancı sermayeye, yeni yatırımlar, sektörel zenginlik, yeni fikirler, moral, birlik, beraberlik ve ortak akla ihtiyacı bulunmaktadır. Bu dönemdeki en temel çabamız, bunları gerçekleştirmek üzerine olacaktır” diye konuştu. Konuşmasında, üyelerin beklentileri doğrultusunda hazırlanan ve yeni dönemde hayata geçirecekleri projeler ile ESGİAD manifestosunu da açıklayan Başkan Albay Kahraman, üyeler tarafından uzun süre alkışlandı.

 

İŞTE ESGİAD’IN YENİ YÖNETİMİ

ESGİAD’ın Kahraman Albay başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Burak Türkmen, ErkemalKıyak, Ersin Tekgöz, Ferhat Alkara, Güzin Demircan, İsmail Çevik, Kaan Toraman, Mehmet Eren, Metin Arslanoğlu, Murat Sönmez, Mustafa Keskin, Oğuz Beki, Önder Erkul, Tezcan Karakuş, Ulaş Entok, Volkan Şahinkol, Muammer Çetemen ve Ali Önal yer aldı. Derneğin denetim kurulu Ömer Taşçı, Cihan Evliyagil, Doğuş Başkan, Barışcan Öztürk, Murat Kökten’den, haysiyet kurulu Ersan Çıra, Mustafa Emin Cırık, Hüseyin Patel, Ali Osman Üre ve Ahmet Akbıyık’tan oluştu.

 

KAHRAMAN ALBAY KİMDİR ?

ESGİAD Başkanlığı’na seçilen Kahraman Albay, Eskişehir’in tanınmış işadamlarından biri. Albay Turizm Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Albay, 2001 yılından bu yana öğrenci ve personel taşımacılığı, filo araç kiralama, son yıllarda da buna ek olaraka New York merkezliyazılım işi yapıyor. 2008’den bu yana ESGİAD üyesi olan, son 5 yıldır da Genel Sekreterlik görevini sürdüren Albay, aynı zamanda ESGİAD’ın üst çatı kuruluşlarından İÇGİAF’ta da Başkan Yardımcısı… Serkan Zengin’in başkanlığı döneminde ESGİAD’da aktif olarak çalışmalarda görev alanKahraman Albay evli ve iki çocuk babası.

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya