Erkan Güral TÜGİK Genel Başkanlığına yeniden seçildi

Sosyal Medyada Paylaş

Erkan Güral TÜGİK Genel Başkanlığına yeniden seçildi

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) 4. Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN: ‘’ Türkiye artık dünyanın en önde gelen üretim üslerinden biridir. Ülkemizi, kendi gücüyle, kendi programıyla dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacak yeni bir atılımın içindeyiz.’’

TÜGİK GENEL BAŞKANI ERKAN GÜRAL: ‘’(2022 yılında 250 milyar dolarlık ihracat hedefi) Türkiye'nin dört bir köşesinde yüzlerce farklı sektörde faaliyet gösteren binlerce iş insanının üyesi olduğu TÜGİK'in sahip olduğu potansiyelden güç ve cesaret alarak, müsaadenizle biz bu hedefi 300 milyar dolar olarak kabul ediyoruz."

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onurlandırdığı genel kurul toplantısında Erkan Güral, çok sayıda delegenin desteği ile yeniden TÜGİK Genel Başkanlığına seçildi.  TÜGİK 4. Olağan Genel Kurul Toplantısına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,  Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ de katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantıda yaptığı konuşmanın başında Genel Başkan Erkan Güral ve Yönetim Kurulu üyelerine, TÜGİK çatısı altında Türkiye’ye ve iş dünyasına verdikleri hizmetler için teşekkür ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: ‘’Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacak yeni bir atılımın içindeyiz’’

 “Hayali olmayanın hedefi olmaz, hedefi olmayanın da rotası olmaz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Türkiye’de 20 yıldır tüm hayalleri önce hedeflere, sonra gerçeklere dönüştürdük” dedi.

“Eğitimde, sağlıkta, güvenlikte, adalette, ulaşımda, enerjide, sanayide, turizmde, tarımda, sporda, sosyal desteklerde, velhasıl insanlarımızın hayatına dokunan her alanda ülkemize çağ atlattık. Cumhuriyet tarihinin tamamında yapılanları beşe, 10’a katlayan yatırımlarımızla, 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya