EGAFED 96.Yönetim kurulu toplantısı Aydın da gerçekleşti

Sosyal Medyada Paylaş

EGAFED 96.Yönetim kurulu toplantısı Aydın da gerçekleşti

EGAFED 96.Yönetim kurulu toplantısı Aydın da gerçekleşti

 

Aydını Genç İş Adamları Derneği’nin ev sahipliğini yaptığı Ege Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu’nun (EGAFED) 96. Yönetim Kurulu Toplantısı Aydın Anemon Otelde  gerçekleştirildi.

 

Aydın GİAD Başkanı Hüseyin DEMİREL yaptığı açılış konuşmasında, “EGAFED Yönetim Kurulu toplantısına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyar,bölgemiz adına verimli bir toplantı olmasını dilerim "dedi.

 

Toplantının basın açıklamasını yapan EGAFED Başkanı A.Volkan TURGUT  ise "Her ay düzenli olarak gerçekleştirmiş olduğumuz EGAFED Yönetim Kurulu toplantılarının bir yenisinde, Aydın GİAD ev sahipliğinde sizlerle bir araya gelmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum.

 

Ege ve Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu’muzun 96.Yönetim Kurulu toplantısı vesilesiyle yine bölgemizdeki ve ülkemizdeki gelişmeleri değerlendirmiş olacağız.

 

Bugüne kadar yaptığımız açıklama ve değerlendirmelerde her zaman ekonomik huzur ve istikrardan yana olduğumuzu defalarca ifade etmiştik. Bundan sonraki süreçte de yine aynı doğrultuda hareket edeceğiz.

 

12.Cumhurbaşkanlığı seçimleri geride kaldı ve Ülkemizde ilk kez halk sandık başına giderek Cumhurbaşkanını belirledi. Doğrudan halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eder, Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederiz.

 

Seçimlerin huzur içinde geçmesi Türkiye için büyük bir kazanç olduğu gibi ilk turda tamamlanması da Türk halkının kararlılığını göstermektedir. Seçim aynı zamanda Türkiye’nin demokratikleşme sürecine de katkıda bulunmuştur.

 

İşadamlarının beklentisi olan ekonomik istikrar ve huzur ortamının devam etmesi istiyoruz. Zaten seçimde alınan sonuçlar da bu yöndeki beklentimizi güçlendirmiştir.

 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Türk siyasi hayatında yeni siyasi liderlerin belirlenmesi gündemde konuşulmaktadır. Gerek Başbakan ve gerekse siyasi parti liderlerinin belirlenmesinde Türkiye’de ekonomik dalgalanmaya neden olmayacak kararların alınmasını umuyoruz.

 

Bizler her zaman olduğu gibi ülkemiz için üretmeye, çalışmaya ve yeni pazarlara açılmaya devam edeceğiz. İşte bu noktada Türkiye’de alınan siyasi kararların önemi son derece büyüktür. Ekonominin şekillenmesinde etkili olan siyasi kararlar, küresel rekabette de etkili olmaktadır. Elbette ki farklı bakış açıları olacaktır ama önemli olan bu farklı yaklaşımları bir araya toplayıp eriterek ekonomimiz için en iyi olanını seçmektir.

 

Türkiye’de istikrarlı bir ekonomi istediğimiz gibi bir de kaliteli bir büyüme istiyoruz. Türkiye’de gerçek ekonominin konuları gündemde tutulduğu sürece Türkiye’nin de bir dünya ekonomisi olması kaçınılmazdır.

 

Ülkemizin gelecekte daha çok zenginleşmesi, büyümesi ve mevcut kaynaklarını daha iyi kullanabilmesi noktasındaekonomik istikrar büyük önem taşımaktadır. Çünkü ekonomik istikrar biz genç işadamlarını geleceğe daha güçlü taşıyacaktır.

 

Ekonomik gelişmelerin yanı sıra Türkiye’nin yakın çevresinde jeopolitik riskler devam etmektedir. Ortadoğu’da artan sıkıntılardan en büyük zararı ihracat yapan o bölgeye yakın illerimiz görmektedir. Bu bölgede gelişen ve onaylamadığımız gelişmeleri şiddetle kınıyoruz. Temennimiz bu yürekleri sızlatan gelişmelerin son bulması ve insanlığın barış ve huzur içinde yaşamasıdır.

 

Bugün burada bizlere ev sahipliği yapan Aydın GİAD değerli başkanı sayın Hüseyin DEMİREL’e, yönetim kurulu ve üye arkadaşlara teşekkür eder, Federasyonumuzun 96.yönetim kurulu toplantısının bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim"dedi.

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya