BAÜ IEEE Öğrenci Topluluğu BAGİAD Ziyareti

Sosyal Medyada Paylaş

BAÜ IEEE Öğrenci Topluluğu BAGİAD Ziyareti

Balıkesir Üniversitesi IEEE Uluslararası Elektrik Elektronik Mühendislik Topluluğu öğrencileri BAGİAD derneğimize ziyarette bulundu.

BAGİAD Yönetim kurulu üyeleri ve öğrencilerin karşılıklı tanışmalarının ardından Başkan Sayın Emrah BİLCANLI, dernek kuruluş amacı, yapısı ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret sebeplerinin Balıkesir iş dünyası ile daha yakından tanışabilmek olduğunu belirten IEEE Başkanı Sayın Merve BAYIR” IEEE Global’de 180 ülke ve yaklaşık 450 bin üyeye sahip. 2013 Mart ayının sonunda resmi olarak kurulan IEEE BAUN ise 700++ fazla üyesi ile okulumuzdaki en faal topluluklardan birisidir. Teknik ve sosyal komitelerimiz ile, TUBİTAK Uzay ve Gate Elektronik, BEST, Ford, Toyota, Sıemens ve Festo gibi teknik gezileri, huzur evi ziyareti, piknik ve karaoke gecelerimiz ile sosyal etkinliklerimizi düzenledik. Daha öncede kurum, kuruluş, oda, borsa ve Stk’lar ile bir araya gelerek projelerimizi sunduk, maddi ve manevi anlamda kendilerinden destekler alarak; Ege Bölge Toplantısı, Kadın İş Derse ve IEEE Türkiye Enerji Kampını düzenledik.  Son olarak da prototip ve ar ge çalışmalarının bittiği Solar Ağaç projemiz Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla gerçek hayata geçirme çalışmalarını sürdürmekteyiz.

Danışman hocamız ile birlikte geniş bir program üzerinde çalışmalar hazırlayıp, elemelere katılarak önümüzdeki yıl Balıkesir ev sahipliğinde yapılmasını sağladığımız “17. IEEE Türkiye Öğrenci ve Genç Profesyoneller Kongresi” 23-27 Ağustos 2019’ da gerçekleştirilecek. Workshop, seminer, yarışma ve konferansların yapılacağı etkinliğimiz için ekonomiye ve ticarete yön veren iş insanları olarak sizlerden, bize destek olmanızı rica ediyoruz.” dedi.

 

Yapmış oldukları çalışmalar ve geliştirdikleri projelerin çok başarılı olduğunu belirten Sayın Emrah BİLCANLI; ” Üniversite topluluğu öğrencileri olarak, bilim, teknoloji, eğitim gibi alanında uzmanlaşmış isimlerle temas halinde olmanız ve etkinlikler düzenlemeniz son derece başarılı. İş adamları olarak bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Bu konuda elimizden gelenin fazlasını yapacağımızı ayrıca bunun gibi ortak paydada buluşabileceğimiz etkinliklerde sizlerle birlikte yer almaktan memnuniyet duyacağımızı bilmenizi isterim” dedi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya