Başkan Zengin AISEC konferansındaydı

Sosyal Medyada Paylaş

Başkan Zengin AISEC konferansındaydı

Başkan Zengin AISEC konferansındaydı

AIESEC'in düzenlediği “Modern dünyada liderlik” seminere  konuşmacı olarak katılan ESGİAD Başkanı Serkan Zengin, üniversiteli gençlere liderliği anlattı . Başkan Zengin, “Başarının anahtarı, farkındalık, yaratıcılık ve hedef belirlemektir” dedi.

ESGİAD Başkanı ve TÜGİK Genel Sekreteri Serkan Zengin, üniversiteler başta olmak üzere eğitim-öğretim kurumlarının en çok tercih ettiği, aranan konuşmacılardan biri haline geldi. Başkan Zengin bu kez de AIESEC'in düzenlediği “Modern Dünyada Liderlik Semineri”ne katıldı.  BEMAR Kariyer Okulları Temsilcisi Ferdi Nizamoğlu ile birlikte Anadolu Üniversitesi’ndeki seminerde yer alan Başkan Zengin, kalabalık bir öğrenci topluluğuna hitap etti. Modern dünyada liderlik üzerine gençlerle tecrübelerini paylaşan Serkan Zengin, onlara hedeflerini belirlemeleri noktasında önerilerde bulundu.

BAŞARI İÇİN ÜÇ ALTIN KURAL

ESGİAD Başkanı Serkan Zengin, insan hayatında farkındalığın ne kadar önemli olduğunun altını çizerek, şöyle devam etti: “Farkındalık, yaratıcılık ve hedef belirlemek başarının anahtarıdır. Yaşamınız boyunca atacağınız her adımda bu üç unsurdan asla taviz vermeyin ve çok çalışın. İçinde bulunduğunuz koşullar ne kadar zor olursa olsun asla pes etmeyin, hayallerinizin peşinden, hedeflerinize doğru gidin. Kendinize koyacağınız hedef, farklılığınız ve yaratıcılığınızla birleştiğinde başarı da kaçınılmaz olur. Liderliğe giden yol da bunlar en önemli faktörlerdir.” Akıcı ve etkili paylaşımlarıyla üniversitelilerin dikkatini çeken Başkan Zengin, konuşmasının sonunda da katılımcılar tarafından adeta soru yağmuruna tutuldu.  

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya