Balıkesir İnsan Yönetimi Platformu Üyeleri BAGİAD'ı Ziyaret Etti

Sosyal Medyada Paylaş

Balıkesir İnsan Yönetimi Platformu Üyeleri  BAGİAD'ı Ziyaret Etti

Balıkesir İnsan Yönetimi Platformu üyeleri, Sayın İsmail TERLEMEZ (EĞİNLİOĞLU Zincir San. ve Tic.-İnsan Kaynakları Uzmanı), BEST A.Ş.’ den Sayın İsmail Orhan SÖNMEZ (İK Müdürü) - Sayın Banu UZUNKÖPRÜ (İK İş Ortağı), Sayın Onur ÜNAL (EDE Epoksi Tekniği A.Ş. Mali İşler Yöneticisi) ve İŞBİR Sentetik A.Ş.’ den Sayın Süleyman ŞENER (Personel ve İdari İşler Yöneticisi) - Sayın Altuğ EKİNİL (İK Direktörü) BAGİAD'ı ziyaret ettiler.

Dernek yönetim kurulu üyeleri ve platform üyelerinin karşılıklı olarak tanıştığı ziyarette, Balıkesir İnsan Yönetimi platformunun amacı ve vizyonu hakkında kısaca bilgiler veren Sayın İsmail Orhan SÖNMEZ  “Biz ilk olarak 2017 Aralık ayında bir araya geldik, vizyonumuz Balıkesir’deki beşeri sermayenin donanımını arttırmak ve işverenleri insan yönetimi konularında bilgilendirmek, amacımız hem odaların hem üniversitenin hem resmi kurumların (SGK – İŞKUR vb.) desteğini alarak ilerlemek. Bunu paydaşlarımızla birlikte yapacağımız anketler, vereceğimiz eğitimler ,zirveler ve düzenli toplantılarla yapmayı planlıyoruz” dedi.

Mevcut istihdamdan duyulan memnuniyet ve memnuniyetsizliklerin değerlendirildiği toplantıda, çalışanın motivasyonu, verimi ve eğitimi, meslek lisesi mezunlarının mesleki yeterlilik sorunları ve velilerle yapılabilecek oturumlar, gençlerin şu anki çalışma kültürü, yapılabilecek değişiklikler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Balıkesir Üniversitemizin öğrenci toplulukları ile derneğimizin sıkı ilişkilerinin olduğunu belirten Başkanımız Sayın Emrah BİLCANLI, “ Üniversitedeki farklı bölümlerin öğrenci topluluklarından bizleri ziyaret ediyorlar, bizlerde eğitim,  iş ve kariyerleri açısından onlara faydalı olabilecek tüm etkinliklerimize davet ediyoruz. Bizler her zaman gençlerimizin yanındayız. Onların mesleki anlamda istekli ve hevesli bir şekilde çaba gösteriyor olmaları bizlerin de hoşuna gidiyor. Şirketlerimizin İK biriminin etkin bir şekilde çalışması, alınacak personelimizin yeterli vasfa sahip, şirkete katkı sağlayacak düzeyde olmalarında etkili olacaktır. Bu bağlamda, sizlerde işbirliği içerisinde olmanın çok faydalı olacağını düşünüyorum. Bizler elimizden gelen desteği vermeye hazırız ” dedi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya