BAGİAD’dan Balıkesir Valisi Sayın Hasan ŞILDAK’a ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

BAGİAD’dan Balıkesir Valisi Sayın Hasan ŞILDAK’a ziyaret

Başkan Emrah Bilcanlı ile birlikte Başkan Yardımcısı Cem Ovacık, Sosyal Faaliyet Temsilcisi Barış Aksoy, Danışman Üye İbrahim Onur ve yönetim kurulu üyeleri Erman Şanlıer, Mehmet Akkan ve Evren Döşemen , Balıkesir Valisi Sayın Hasan Şıldak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kabullerinden dolayı Vali Sayın Hasan Şıldak’a teşekkür eden Başkan Emrah Bilcanlı yönetim kurulunda yer alan üyeleri takdim etti. Dernek üyesi firmaların sektör dağılımı ile derneğin genel yapısı, yapılan çalışmalar, projeler ve hedefler hakkında bilgiler aktarıldı.

Balıkesir’in yer altı ve yer üstü zenginlikleri ile lojistik anlamda sahip olduğu artıların değerlendirildiği ziyarette karşılıklı görüşler bildirildi.

Balıkesir Genç İşadamları Derneği olarak Balıkesir’i en iyi şekilde tanıtacak, gelişmesini ve değişmesini sağlayacak her türlü çalışmanın içerisinde olacaklarını belirten Başkan Emrah Bilcanlı, “Balıkesir iş dünyası olarak sosyal sorumluluklarımızın bilinciyle önce Balıkesir’imiz, sonrasında bölgemiz ve ülkemiz için her türlü katkıyı sağlamaya hazırız “ dedi.

Vali Sayın Hasan Şıldak ise genç iş adamları ile beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman sivil toplum kuruluşlarının ve iş dünyasının yanında olduklarını belirtti.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya