BAGİAD'dan MÜSİAD Balıkesir Şubesi' ne Ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

BAGİAD'dan MÜSİAD Balıkesir Şubesi' ne Ziyaret

BAGİAD BaşkanıSayın Emrah BİLCANLI ve yönetim kurulu üyeleri MÜSİAD Balıkesir Şube Başkanı Sayın Erdem ÖZER’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Geçtiğimiz ay yapılan olağanüstü genel kurul sonrasında başkanlık görevine seçilen Sayın Erdem ÖZER’ i ve nezdinde tüm üyelerini tebrik eden  Sayın Emrah BİLCANLI “  Gün geçtikçe büyüyen BAGİAD ailemizin fertleri olan üyelerimizin; ilimizin kurum, kuruluş ve STK’ larında başkanlık görevlerinde bulunmaları ve farklı görevlerle yönetimlerinde yer almaları bizleri son derece mutlu ediyor. Sizlerin de MÜSİAD gibi önemli bir statüye sahip sivil toplum kuruluşunun şube başkanlığı görevine seçilmeniz bizleri son derce onore etti. Bizler, topluma yön veren kuruluşlardaki görevlerimizin sorumluluğuyla öncelikle Balıkesir’imize, ülkemize, katkı ve fayda sağlayacak her türlü çalışmalarda yer almaya özen göstermeliyiz. Bundan sonraki süreçte ortak paydada buluşup, faydalı işler yapmak için hep birlikte hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Dernek üyelerimiz adına, Sizleri ve yeni yönetim kurulunuzu tekrar tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri; Hakkı ERDEM, Mustafa SALİ ve Yasin KÖSE ile birlikte BAGİAD Yönetimini ağırlayan Sayın Erdem ÖZER ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “İki derneğin üyeleri arasındaki diyalogları artırmak ve dayanışmayı geliştirmek için bir araya gelmeyi, bununla birlikte ilimize ve ülkemize fayda sağlayacak her türlü çalışmada yer alacağımızı bilmenizi isterim dedi. “ dedi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya