BAGİAD ve BAÜN Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı.

Sosyal Medyada Paylaş

BAGİAD ve BAÜN Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı.

Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği (BAGİAD) ve Balıkesir Üniversitesi arasında 8 Eylül Çarşamba günü “Eğitim Danışmanlık ve Diğer Hizmet Alımına Yönelik İş Birliği Protokolü” imzalandı. Rektörlük Yönetim Kurulu Salonu’nda gerçekleşen imza töreninde; BAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Bilcanlı ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş kurumlar adına iş birliği protokolünü imzaladı.

 

Protokol kapsamında, Dernek çalışmalarına konu olabilecek her türlü teknik, idari, mali, hukuki vb. alanlarda üniversite ile birlikte danışmanlık, hizmet alımı ve eğitim çalışmaları yapılacak. Ayrıca üniversite tarafından talep edilmesi durumunda üniversite öğrencilerinin dernek üyelerinin işyerlerinde staj yapmaları ve üniversite öğretim görevlilerinin bilimsel araştırma çalışmalarında dernek yönetimi ve üyeleri ile iş birliği yapmalarına imkân sağlanacak. Bu protokol ile diğer taraftan derneğe üye işverenlere ait işyerlerinde görev yapan personeller için Balıkesir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’ni (SEM) tarafından eğitim ve sertifika programları düzenlenecek.

 

Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği kendi üyeleri başta olmak üzere, Balıkesir bölgesinin sosyal, ekonomik ve toplumsal gelişmesi ve kalkınması; sanayi altyapısının, işletmelerin ve işletme sahiplerinin güçlendirilmesi amacıyla Balıkesir Üniversitesi’nin yetkinlik ve sorumluluk alanları içinde eğitmen, araştırmacı, konuşmacı, danışman, gönüllü ya da hizmet alım yoluyla iş birliği yapabilecek.İmza töreninin ardından yapılan görüşmede protokol hakkında genel değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Üniversite olarak her alanda şehir ve sanayi iş birliklerine verdikleri öneme dikkat çekerek, imzalanan protokolün kurumlar adına hayırlı olması dileklerinde bulunan Rektör Prof. Dr. İlter Kuş; “Üniversite olarak iş dünyası ile daha önce de verimli sonuçlar aldığımız çeşitli protokolleri hayata geçirdik. Bu protokolün de olumlu sonuçlar ortaya çıkaracağına inanıyorum” diyerek BAGİAD yönetimine de üniversiteye olan ilgileri için teşekkür etti.

 

Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’a ilgi ve destekleri dolayısıyla teşekkür eden BAGİAD Başkanı Emrah Bilcanlı; “Derneğimiz adına yapmış olduğumuz projeleri desteklemek ve derneğimizi her alanda güçlendirmek için çözüm ortaklarımıza bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Balıkesir Üniversitesi ile imzaladığımız protokolün öncelikle şehrimiz, derneğimiz ve üniversitemiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya