BAGİAD; Manisa İnci GS Yuasa Akü fabrika gezisi

Sosyal Medyada Paylaş

BAGİAD; Manisa İnci GS Yuasa Akü fabrika gezisi

Balıkesir GİAD, 51 kişilik üyenin katılımıyla 3 Temmuz Çarşamba günü  Manisa İnci GS Yuasa Akü fabrikasına gezi gerçekleştirildi.

İnci GS Yuasa Akü fabrikası Satış Sonrası Hizmetler Yöneticisi Sayın Alican APAYDIN‘ ın sunumuyla teknik gezi öncesinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Temeli 1952 yılında atılan İnci Holding’in önemli iştiraklerinden biri olan İNCİ Akü A.Ş.’ nin  Cevdet İNCİ tarafından 1984 yılında Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulduğunu belirten Sayın Alican APAYDIN: “İNCİ Holding, ağırlıklı olarak otomotiv yan sanayi olmak üzere pek çok farklı sektörde faaliyet gösteriyor. İnci Holding ve dünya akü devi olan GS YUASA, 2015 yılından itibaren ortaklık kurarak otomotiv ve endüstriyel akü üretimi yapmaya başladı ve dünyanın enerji uzmanı unvanına sahip akü şirketi oldu. Yurtiçinde 3500’ün üzerinde satış noktası, 200’ün üzerinde teknik servis hizmeti veren enerji uzmanı ve 300 yetkili servislerimizle pazarda hizmet vermekteyiz. 2019 yılında faaliyete alınan yeni fabrikamızda, Japon ortağımızın teknolojik deneyimi ile yeni nesil araçlara hizmet veren EFB ve AGM akü seri üretimine başlamış bulunmaktayız” dedi.

Orta Doğu Pazarında Söz Sahibiyiz, 80 Ülkeye İhracat Yapıyoruz..

Üretimin büyük çoğunluğu ihracat satışlarımızı oluşturmaktadır diye sözlerine devam eden Sayın Alican APAYDIN, “ Uluslararası alanda faaliyet gösteren, en kaliteli otomotiv markalarının orijinal ekipman olarak üretimini yapmaktayız. Sektörde İNCİ Akü olarak birçok ilki biz gerçekleştirdik. Bunlardan bazıları; TURQUALİTY belgesine sahip akü firmasıyız, AR-GE departmanına sahip ilk akü firmasıyız, Birincikart , E- Garanti, 6 Ay Yol Yardım, Telefonda satış gibi birçok uygulamada da sektöre öncülük ediyoruz. Ayrıca Ukrayna’ da ve Dubai’ de satış ofislerimiz var. Dünyanın her yerine ulaşabilecek satış ağına, ürün kalitesine sahibiz. Yaptığımız yatırımların sonucu yeni fabrikamızda Japon teknolojisi kullanarak üreteceğimiz EFB ve AGM aküler ile Avrupa’da da bir numaralı akü firması olmayı hedefliyoruz. Hedefimiz; müşterilerimiz, çalışma arkadaşlarımız, iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz ve çevremiz için en güvenilen enerji depolama şirketi olmak.” dedi.

Başkanı Sayın Emrah BİLCANLI tarafından da dernek amacı ve faaliyetleri hakkında kısaca bilgi verildi.

Akabinde 15’er kişilik gruplar halinde üretim sahası gezildi.

Yaklaşık 1 saatlik süren teknik gezide, üretim müdürleri tarafından üyelerimize; üretim hattında yer alan başlangıç noktasından itibaren bandrol ve ambalajlama kısmına kadar, insan gücüyle birlikte makinalar üzerinde devam eden sürekli ve sistemsel seri üretim hakkında detaylı bilgilendirmeler yapılırken, üyelerimiz de sorularıyla yeni ve teknolojik gelişmeler hakkında bilgiler aldılar.

Teknik gezi sonrasında üyeler ile tanışmak için bir araya gelen İNCİ GS YUASA Genel Müdürü Sayın Cihan ELBİRLİK ziyaret için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kısa bir sohbetin ardından söz alan Başkan Sayın Emrah BİLCANLI ise, “Öncelikle göstermiş olduğunuz nazik davranışınız ve misafirperverliğiniz için şahsım ve dernek üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Sizlerle bir arada gelerek tanışma fırsatı bulduğumuz için bizlerde çok mutluyuz. Farklı bir teknik üretim fabrikasını ziyaret etmek ve son sistem teknolojileri yerinde görmek bizlerin de ufkunu açtı. Balıkesirli iş adamları olarak, sizlerle iş birliği içerisinde yapılabilecek her türlü iş ortaklığında yer almaya hazırız. Genç İş Adamları Derneği olarak, en kısa zamanda sizleri Balıkesir’imize bekliyoruz” dedi.

 Sayın Emrah BİLCANLI, Sayın Cihan ELBİRLİK‘ e günün anısına yağcı bedir halısı hediye etti. Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından gezi  sona erdi

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya