ANGİAD’ın iftarı büyük ilgi gördü

Sosyal Medyada Paylaş

ANGİAD’ın iftarı büyük ilgi gördü

ANGİAD’ın iftarı büyük ilgi gördü                       

Ankara Genç İşadamları Derneği’nin geleneksel iftar yemeği, büyük ilgi gördü. İşadamları ve STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda büyükelçinin de katıldığı iftarda ANGİAD Başkanı Fatma Semiz, siyasilere önemli mesajlar verdi.

ANGİAD’ın Sheraton Otel’deki geleneksel iftar yemeğine Başkan Fatma Semiz ve yönetim kurulu üyeleri evsahipliği yaptı. Bu yıl da üyelerin yoğun katılım gösterdiği iftar yemeğinde çok sayıda büyükelçi işadamlarıyla aynı masanın etrafında buluştu. Kırgısiztan Büyükelçisi İbragimDzhunusov, Benin BüyükelçisiMoiseTchandoKerekou,Şili Büyükelçisi FernandoVarelaPalma, Ürdün Büyükelçisi AmjadAdileh, Cibuti Büyükelçisi Aden HousseinAbdillahi ve Gambiya Büyükelçisi Vekili SeringModuNije ile Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, İÇASİFED Başkanı Mehmet Akyürek, GİAF Abdulkadir Akboz, GGYD Başkanı M. Nezih Allıoğlu, OSİAD Başkanı Ahmet Kurt, EMSİAD Başkanı Ahmet Soylu, Bursa GİAD Başkanı Nilüfer Çevikel konuklar arasında yer aldı.

İLAHİLER, SEMAZEN GÖSTERİLERİ

Son derece samimi bir havada geçen iftarda iki sanatçı ilahi söylerken, semazenler de gösteri yaptı. Oruçlarını açtıktan sonra ilahi dinleyip semazenlerin gösterisini izleyen konuklar, bu güzel atmosferden çok etkilendi. ANGİAD Başkanı Fatma Semiz iftarda yaptığı konuşmada Ramazan’ın manevi önemini dile getirdi, “Dünya fani, servet fani, güç fanidir. İyilik, güzellik, fazilet, adalet ve ahlak ise bakidir.  İşte Mübarek Ramazan Ayı bizlere fani olanlar ile baki olanları hatırlatır” dedi. Başkan Semiz konuşmasında ANGİAD’ınülkesini seven, şikâyet etmeyip üreten, iş, üretim, istihdam diyerek elini değil gövdesini taşın altına koyan, cesur girişimcilerin adresi olduğunu da söyledi.

ANGİAD BÜYÜK BİR MARKA

ANGİAD Yönetimi olarak tek hedeflerinin devraldıkları bu hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak olduğunu da vurgulayan Başkan Semiz, “Bizler ANGİAD'ı bir takım olarak görüyoruz.Antrenörler değişir, oyuncular değişir ama bu büyük marka, asla değer kaybetmez, kaybetmeyecektir de… Takımın yöneticileri olarak, belirlediğimiz hedef doğrultusunda çalışıyor, üretiyor, emek ve zaman harcıyoruz.Bu gayretlerin sonucu olarak da ANGİAD sürekli büyüyen, kendisini yenileyenve diğer kurumlara örnek olan bir yapı haline gelmiştir. Kamu ve özel kurumların çözüm ortağı,  proje paydaşı, üretken insanların,  buluşma noktası olan ANGİAD, bugün olduğu gibi, yarın da hem girişimcilere yol arkadaşlığı yapacak,hem de toplumun tüm kesimlerinin sesi olmaya çaba gösterecektir” diye konuştu.

BÜYÜKELÇİLERDEN DOSTLUK MESAJLARI

İftara katılan konuk büyükelçiler de kürsüye çıkarak kısa konuşma yaptı. Yabancı büyükelçiler ülkeleriyle Türkiye arasındaki ticari ve dostluk ilişkilerine ve Ramazan’ın önemine işaret etti. Kırgısiztan Büyükelçisi İbragimDzhunusov, Türk halkının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi, “Bizler dostuz, kardeşiz” dedi. 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya