TÜGİK Yönetim Kurulu üyeleri, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile bir araya gelerek Türkiye’nin sanayi, teknoloji ve dijital dönüşüm vizyonu üzerine değerlendirmelerde bulundu.
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti. Türkiye'nin yedi bölgesinde faaliyet gösteren Girişimci İş İnsanları Dernekleri'nin (GİAD) temsilcilerinden oluşan TÜGİK heyeti, iş dünyasının beklentileri ve ülke ekonomisinin geleceğine ilişkin görüşlerini Bakan Kacır ile paylaştı.
Gerçekleşen görüşmede TÜGİK Genel Başkanı, konfederasyonun faaliyetleri, temsil ettiği iş insanları ağı ve yürüttüğü çalışmalar hakkında kapsamlı bilgiler verdi. Türkiye'nin dört bir yanında faaliyet gösteren girişimcilerin talep, öneri ve beklentileri Bakan Kacır’a aktarılırken, iş dünyasının güncel ihtiyaçları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantının ana gündem maddelerinden birini, günümüzün en önemli dönüşüm alanları arasında yer alan sanayi, teknoloji ve dijitalleşme oluşturdu. Türkiye'nin üretim gücünün artırılması, teknolojik dönüşüm süreçleri ve girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesine yönelik değerlendirmeler yapılarak karşılıklı görüşler paylaşıldı.
Samimi ve verimli bir atmosferde gerçekleşen ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
TÜGİK Yönetimi, yoğun programı içerisinde kendilerine vakit ayıran Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a teşekkür ederek, Türkiye'nin kalkınma hedeflerine katkı sağlayacak çalışmalara kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti.
TÜGİK 11. Dönem Yönetimi Anıtkabir'de Resmi Tören Düzenledi
26 Haz 2026Kuşadası Genç İş İnsanları Derneği Heyetinden TÜGİK’e Anlamlı Ziyaret
20 May 2026TÜGİK 5. Olağan Kongresi Ankara’da Gerçekleşti
04 Nis 2026Bafra Giad’da Yeniden Muharrem Uyar Dönemi
17 Mar 2026Isparta GİAD, kentin ulaşım beklentilerini içeren dosyaya Bakan Uraloğlu'na sundu
16 Mar 2026TÜGİK Heyeti Hatay’da İş Dünyası Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
16 Mar 2026TÜGİK’te Isparta İmzası…
23 Oca 2026