Ünlü Ekonomist Ordu’ya geliyor

Sosyal Medyada Paylaş

Ünlü Ekonomist Ordu’ya geliyor

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Ekonomist Prof. Dr. Kerem Alkın, 4 Mayıs’ta ‘Küresel kriz sonrası Dünya ekonomisinin yeniden yapılanması ve Türkiye’nin yeni konumu’ konulu konferans verecek.

Konferansın Fatsa Genç İş Adamları Derneği (FAGİAD) tarafından düzenlendiğini söyleyen FAGİAD Başkanı Serkan Erdik, vatandaşları 4 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 19:30’da Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında düzenlenecek olan konferansa davet etti.

Türkiye’nin önde gelen ekonomistlerinden birini Fatsa’ya getirdikleri için gururlu olduklarını söyleyen Erdik, “Ekonomist Prof. Dr. Kerem Alkın, FAGİAD’ın daveti üzerine Fatsa’ya gelerek konferans verecek. Küreselleşen Dünya sonrasında ortaya çıkan küresel kriz ve bu krizden nasıl çıkılır üzerine konuşacak. Uzun ve kısa vadede ekonomide oluşabilecek sorunların çözümünü Fatsa’daki iş dünyasıyla paylaşacak. Biz uzun zamandır Prof. Kerem Alkın’ı Fatsa’ya getirebilmek için mücadele ediyorduk” dedi.

Alkın’ı diğer ekonomistlerden ayıran özellikleri hakkında da bilgi veren Erdik, “Türkiye’de birçok ekonomist var ama Kerem beyin farkı, ekonominin içinde olması, iş dünyasıyla haşır neşir olması ve akademisyen kimliğinin olmasıdır. Kendileri zaten şuanda Nişantaşı Üniversitenin Rektörlüğünü yapıyor. Ayrıca kendisinin anlatım dili diğerlerine göre çok yalın. Çok net ifadelerle kısa ve orta vadede Kobilerin ve büyük iş yerlerinin yapması gerekenleri doyurucu bir şekilde karşı tarafa aktarabilmektedir. Bizlere bu bilgileri paylaşmak için 4 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 19:30’da Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında bizlerle olacak. Bütün Fatsa ve çevre ilçelerdeki esnaf arkadaşları, bankacıları ve değerli halkımızı programa davet ediyorum. Kendileri Fatsa’da iki gün kalacak ve Fatsa’yı da ayrıca gezecek” diye konuştu.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya