TÜGİK Camiası, Yılın En Büyük İş Zirvesinde Buluşuyor

Sosyal Medyada Paylaş

TÜGİK Camiası, Yılın En Büyük İş Zirvesinde Buluşuyor

TÜGİK Camiası, Yılın En Büyük İş Zirvesinde Buluşuyor

Türkiye’nin ekonomi tabanlı en büyük STK’larından biri olan TÜGİK, önümüzdeki ay, yılın en büyük iş zirvesine evsahipliği yapmaya hazırlanıyor. İş, siyaset ve medya dünyasının önde gelen isimlerini buluşturacak olan zirve, katılımcılara yepyeni ufuklar açacak.

Antalya’da, 11-14 Aralık günleri arasında çok önemli bir iş zirvesi gerçekleşecek . Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) tarafından düzenlenecek olan "TÜGİK İş Zirvesi 2014" Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce işadamını biraraya getirecek. Titanic Deluxe Hotel Belek'te gerçekleşeçek bu büyük buluşma için aylar öncesinden başlayan hazırlıklarda son aşamaya gelindi. Zirveye iş adamlarının ilgisi yoğun oldu.

FARK YARATANLAR, TECRÜBELERİNİ PAYLAŞACAK

Zirve de  “Fark Yaratanlar” başlıklı birinci oturuma konuşmacı olarak Şölen Çikolata CEO’su Elif Çoban, İPRA Dünya Başkanı Dr. Zehra Güngör, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar katılacak.  Akşam ise ünlü şarkıcı Coşkun Sabah konuklar için unutulmaz bir konser verecek.

2015 BEKLENTİLERİ MASAYA YATIRILACAK

Zirvenin üçüncü günü de “2014’ü bitirirken Türkiye’de ve dünyada eko-politik gündem ve 2015 beklentileri” başlıklı oturum gerçekleşecek. Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Kerem Alkin’in moderatörlüğündeki bu oturumda ise TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, TÜGİK YİK Başkanı Erhan Özmen, Akademisyen-Yazar Prof. Deniz Ülkü Arıboğan, Gazeteci-Yazar ve İletişim Uzmanı Ali Saydam konuşma yapacak.  Zirvenin üçüncü günü akşamında ise gala yemeğinde başarılı şarkıcı Ziynet Sali sahne alacak ve en güzel şarkılarını işadamları için söyleyecek.

 

 

GÜRAL: ZİRVE ÜLKE EKONİMİSİ İÇİN DE ÖNEMLİ

TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, 11- 14 Aralık tarihlerinde  gerçekleşecek iş zirvesinin yalnızca TÜGİK camiası için değil, Türkiye ekonomisi için büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Zirvenin, katılımcılara yepyeni ufuklar açacağını ifade eden Güral, “Aynı zamanda ticari anlamda yeni kapılar aralamasını da arzu ediyoruz. Zira bu büyük buluşmada ikili iş görüşmeleri, ticari anlaşmalar yapılacak, yeni ortaklıkların ilk adımı atılmış olacak. Bu anlamda zirvenin, ülke ekonomisinin gelişimine katkı sunmasını da umuyoruz. Katılımcı üyelerimizin, TÜGİK ailesinin bir ferdi olma ayrılacağını yaşayacağı zirve, ülkemizin dört bir yanından gelecek sanayicilerin, işadamlarının tanışıp kaynaşmasına da vesile olacak” dedi.  

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya