TÜGİK’in Ankara Çıkarması

Sosyal Medyada Paylaş

TÜGİK’in Ankara Çıkarması

TÜGİK’in Ankara Çıkarması

TÜGİK Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı Ankara'da yapıldı. Toplantının hemen ardından aynı gün Ata’nın huzuruna çıkan genç işadamları, bir sonraki gün ise TÜGİK Büyük İş Buluşması’nda bir araya gelerek, kartvizit alışverişi yaptı.

Türkiye’nin, ekonomi tabanlı en güçlü STK’larından Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu‘na bağlı federasyon ve GİAD başkanları, Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı için Ankara'da buluştu.  Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen çok sayıda başkan ve yöneticinin katılımıyla Ankara King Otel'de gerçekleşen toplantıda konfederasyonun yeni yol haritası görüşüldü. Genel Başkanı Erkan Güral, toplantının açılışında yaptığı konuşmada TÜGİK'in Türkiye'de STK'lar arasındaki en ayrıcalıklı yapı olduğunu söyledi.

 GELENEKSEL ANITKABİR ZİYARETİ

TÜGİK Ailesi, toplantının hemen ardından ise her yıl olduğu gibi Anıtkabir’i ziyaret ederek, Atatürk’ün manevi huzuruna çıktı. TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral ve beraberindekiler burada mozoleye çelenk bırakarak, saygı duruşunda bulundu. Başkan Güral ziyaret esnasında Anıtkabir Özel Defteri'ne, "Genç işadamları olarak, 96 yıl önce başlattığınız bağımsızlık mücadelesinin eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçileriyiz. Rahat uyu Büyük Atam. Yolun yolumuz, andın andımız olacaktır. Muhtaç olduğumuz tek kudret, bu vatan uğruna akmak için biran dahi yerinde durmayacak, damarlarımızdaki asil kanımızdır” diye yazdı.

YENİ ORTAKLIKLAR İÇİN İLK ADIM

Genç işadamları iki günlük Ankara programının son gününde ise TOBB’daki “speed networking (kartvizit alışveriş) etkinliğinde bir araya geldi. Farklı ülkelerden çok sayıda yabancı işadamının da katıldığı etkinlikte aynı anda yüzlerce kartvizit el değiştirdi, farklı bölgelerden gelen sanayici ve işadamları kendileri ve firmaları hakkında birbirlerine bilgi verdi TÜGİK üyeleri arasında ticari işbirliği sağlamak, yeni ortaklıkların oluşmasına zemin hazırlamak amacıyla gerçekleşen kartvizit alışverişi etkinliği, ikili iş görüşmeleri ile son buldu.  

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya