Terme GİAD Mart ayı istişare toplantısı

Sosyal Medyada Paylaş

Terme GİAD Mart ayı istişare toplantısı

İMARDAKİ GEÇİKME KENTİN GELİŞMESİNİ ENGELLİYOR

Terme Genç İşadamları ve Girişimciler Derneğinin Mart ayı istişare toplantısında konuşan TEGİAD Başkanı Mustafa ÇELEBİ imardaki geçikmenin nedenini anlaşılmaz olduğunun söyledi.

Ulusoy Tesislerinin Toplantı salonunda düzenlenen proğrama  TEGİAD  üyeleri , TKDK İl koordinatörü Bülent TURAN ve TKDK Uzmanı Tolga ÖZANGAN katılı.

 Açılış konuşmasını yapan TEGİAD Başkanı Mustafa ÇELEBİ ,  İlçemizde 3 yıldan bu yana devam eden imar çalışmalarının geçikmesi , kentimizin gelişmesini olumsuz etkilemektedir. Uzun bir süreden bu yana devam eden imar çakışmaları yeni konut alanları , sanayi alanları ,ticari alanlar  başta olmak üzere çeşitli alanlar belirlenmesinin gerekliliğini vurgulayan başkan Çelebi  , eğer 3 yıldır yapılamayan çalışma eksik ve yetersiz olursa bunun sonucunun ilçemiz ekonomisi açısından da ağır olacağının altını çizdi.İlçemize gelen yatırımların imarsız alanlar yüzünden geri çevrildiğinin altını çizen Çelebi ; umut ediyoruz ki hızlı bir şekilde yeni imarın hazır olur ve inşallah Dağ fare doğurmaz dedi.

TKDK BİLGİLENDİRİLMESİ  YAPILDI

Toplantıya katılan TKDK İl Koordinatörü  Dr. Bülen TURAN ve Uzman Tolga ÖZANGAN  TKDK yatırımları hakkıda TEGİAD üyelerine bilgilendirme ve sunum yaptılar. Toplantının sonunda TEGİAD ailesine yeni katılan üyelere üyelik sertifikaları  verildi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya