Serkan Zengin bu kez Anadolu Üniversitesi öğrencileriyle buluştu

Sosyal Medyada Paylaş

Serkan Zengin bu kez Anadolu Üniversitesi öğrencileriyle buluştu

ESGİAD BAŞKANI MARKETING

KULÜBÜ’NÜN AÇILIŞ KONUŞMASINI YAPTI

ESGİAD Başkanı Serkan Zengin, üniversitelerin aranan konuşmacısı olmaya devam ediyor. Başkan Zengin bu kez de Anadolu Üniversitesi Marketing Kulübü’nün açılış konuşmasını yaptı, geleceğin girişimci ve lider adaylarına önemli tavsiyelerde bulundu.

Anadolu Üniversitesi Marketing Anadolu Kulübü’nün 10’ncusunu düzenlediği “Kampüste Marketing” adlı etkinlik, Türkiye’nin önde gelen profesyonellerini, yüzlerce öğrenciyle buluşturdu. Vestel, Fabel Castel, Dumankaya İnşaat gibi şirketlerin üst düzey yetkilileri, reklam dünyasının önemli isimleri ve dijital ajansı sahiplerinin de aralarında bulunduğu 20 isim, iki tam gün süren etkinlikte öğrencilere deneyimlerini aktardı. Bu önemli etkinliğin açılış konuşmasını ise TÜGİK Genel Sekreteri ve ESGİAD Başkanı Serkan Zengin ile Marketing Anadolu Kulübü Akademik Danışmanı Dr. Gökhan Turan yaptı. Sınav haftası olmasına rağmen 550 kişilik salonu tamamen dolduran öğrenciler, konuşmacıları ilgiyle dinledi.

İŞ HAYATI BİR SAVAŞ GİBİDİR

ESGİAD Başkanı Serkan Zengin açılış konuşmasında kariyer planlaması, liderlik ve girişimcilik konularında gençlerle deneyimlerini paylaştı. Üniversite gençlerine, başarıya ulaşmak için farkındalık yaratmalarını tavsiye eden Başkan Zengin, “Sizi rakiplerinizden bir adım öne çıkaracak en önemli unsur, yapacağınız işin size özgü olması, sizin diğerlerinden farkınızın olmasıdır. Aynı zamanda yaratıcı olmak zorundasınız. Yaratıcı olmak içinse kendi kendinize problem çıkarmalısınız. Unutmayın iş hayatı bir savaş gibidir. Plansız ve sistemsiz savaşa giremezsiniz. Dolayısıyla hedeflerinizi belirleyin, hedefe gidecek tüm donanımları yanınıza alın” dedi.

İŞİNİZİ TUTKUYLA YAPMALISINIZ

Dr. Gökhan Turan da konuşmasında öğrencilere, “Eğer siz bir işi tutkuyla, sevgiyle yaparsanız, hayata samimiyetle gülümser, teknolojiyi yakından takip ederseniz, hayat hikayelerinizi biriktirir, ilişkilerinizi fazlalaştırırsanız, mezuniyetten sonra bunların faydasını çok görürsünüz. Mezuniyet sonrası profesyonellerle karşı karşıya geldiğinizde işte bütün bunlar size ciddi anlamda katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya