Sayın Adil ÇELİK'ten BAGİAD'a Ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

Sayın Adil ÇELİK'ten  BAGİAD'a Ziyaret

Balıkesir AK Parti Milletvekili ve TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Sayın Adil ÇELİK Balıkesir GİAD'ı ziyaret etti.

Balıkesir Ticaret Odası Meclis Başkanı Sayın Okan TELAŞELİ’ nin de katıldığı ziyarette yönetim kurulu üyeleri  kendileri ve sektörleri hakkında kısaca bilgi verdiler.

Sayın Adil ÇELİK; “ Ülkemizin her bir yanı elbette ki çok değerli fakat bizler için Balıkesir’imizin güzelliği ve kıymeti çok daha farklı. Mevcut konumu itibariyle geçiş noktası olan ilimiz tarım, hayvancılık ve sanayi konusunda oldukça başarılı bir şehir. Ancak Türkiye ve Dünya’ da biraz daha tanınabilirliğimizi artırmamız gerektiğini, bununda markalaşma ile gerçekleşeceğini ve bu konu üzerinde yoğunlaşarak çalışmalar yapmamız gerektiği düşünüyorum. Tek sektör değil, her sektörden doğru ölçekte bulunduran bir şehir olmamız gerektiği kanısındayım ve bu konuda siz değerli genç iş adamlarının katkılarınızın son derece faydalı olacağına inanıyorum.” dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Başkan Sayın Emrah BİLCANLI ise iş dünyası olarak, ülkemiz ve Balıkesir için faydalı olacak her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya