Samsun Genç İşadamları kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

Sosyal Medyada Paylaş

Samsun Genç İşadamları kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

Ortaklık ve girişimcilik kültürünü geliştirmeliyiz

SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, iş dünyasında ortak iş yapma ve girişimcilik kültürünü geliştirmek istediklerini ve bu yönde çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Samsun Genç İşadamları Derneği kurum ziyaretlerini sürdürüyor. Dernek yönetimi bu kapsamda Samsun Serbest Bölge Müdürü Kemalettin Yücedal, Orta Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Dr. Nurullah Erem ve KOSGEB Bölge Müdürü Ahmet Dursunoğlu'nu makamında  ziyaret etti.

Ziyaretlerde  konuşan  SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, SAMGİAD'ın Samsun'daki etkili dernekler arasında yer aldığını belirterek, ''9 yıldır Samsun için çalışmalarını sürdüren derneğimiz, kurumsallaşma sürecini tamamladı ve bugüne kadar  Samsun için  yaptığı çalışmaların daha fazlasını yapmak  için yoluna emin adımlarla  devam ediyor. Bu  anlamda  kamu kurumlarıyla  olan ilişkilerimizi daha fazla  güçlendirmek için  ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamda  yapacağımız çalışmalarda destek  bekliyoruz'' dedi.

Samsun ve  bölgede ortak iş yapma ve girişimcilik  kültürünün yaygın olmadığını belirten Gömeç, ''Ortaklık kültürünün yaygınlaşmasını  çok önemsiyoruz. Bunu geliştirmek için dernek olarak bazı projeler  geliştireceğiz. Öte yandan  girişimcilik  konusunda da çalışmalarımız olacak. Bu iki  konu Samsun  için bizim önceliğimiz  olacak'' dedi.

Kurum temsilcileri ise ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirerek, yapılacak çalışmalarda destek vermeye hazır olduklarını dile  getirdiler.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya