SAMGİAD’dan Samsunspor’a büyük destek

Sosyal Medyada Paylaş

SAMGİAD’dan Samsunspor’a büyük destek

SAMGİAD Başkanı Öztekin sözlerini tutmaya başladı

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ve yönetim kurulu üyeleri Yılport Samsunspor’a destek olmak amacıyla loca satın aldı. Üyelere verdikleri sözleri tutmaya başladıklarını kaydeden Başkan Öztekin, “Tüm üyelerimiz locadan yararlanabilecek” dedi

Geçtiğimiz ay düzenlenen kongrede Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) Başkanı seçilen Onur Öztekin, seçim öncesi üyelere verdiği sözleri yönetim kurulu ile birlikte tek tek yerine getirmeye başladı. Üyelere, Samsunspor’a destek olmak amacıyla loca satın almaya söz veren genç Başkan Öztekin, Yılport Samsunspor ile yaptığı anlaşma ile sözünü yerine getirdi.

PROTOKOL İMZALANDI

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ve yönetim kurulu üyeleri Muhammet Kaya, Aytekin Demir, Mustafa Kar ve Sinan Alaçamlı, Yılport Samsunspor Kulüp Müdürü Soner Soykan’ı ziyaret etti. Ziyarette SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ve Yılport Samsunspor Kulüp Müdürü Soner Soykan loca için protokol imzaladı.

SAMGİAD ÜYELERİNE LOCA

Samsunspor’a destek olmaya her zaman hazır olduklarını kaydeden SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, “Gerçekleştirdiğimiz seçim öncesi, üye arkadaşlarımıza yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Samsunspor’a destek olmak amacıyla loca satın almaya söz vermiştik. Seçimden hemen sonra yönetim kurulu üyelerimizle sözümüzü yerine getirmek amacıyla Samsunspor’a geldik. Ve tüm üyelerimizin yararlanabileceği bir loca satın aldık. Artık üyelerimiz Samsunspor maçlarını locadan seyredebilecek. Bizi en güzel şekilde ağırlayan Yılport Samsunspor Kulüp Müdürü Soner Soykan’a da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

SOYKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Yılport Samsunspor Kulüp Müdürü Soner Soykan ise genç iş adamları ile böyle bir protokol imzaladıkları için memnun olduklarını belirterek, SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya