SAMGİAD’dan birlik ve beraberlik örneği

Sosyal Medyada Paylaş

SAMGİAD’dan birlik ve beraberlik örneği

SAMGİAD’dan birlik ve beraberlik örneği

Gömeç: Genç iş adamları birbirine sahip çıkıyor

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç, SAMGİAD’ın kuruluşundan itibaren sürekli dayanışma içinde olduklarını belirterek, “Biz birbirimize sahip çıkan, birlik ve beraberliği hiç bozmayan ahde vefalı bir derneğiz” dedi

Samsun Genç İş Adamları Derneği haziran ayı iş yemeği Yelken Kulüp’te gerçekleşti. Yemeğe önceki dönem başkanları KARGİF Başkanı Levent Özden ve Özgür Uyanık da katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yemekte, ülkenin ekonomisine dair de değerlendirmeler yapıldı.

 

BERABER KAZANACAĞIZ

 

Yemekte açılış konuşması yapan SAMGİAD eski başkanı Özgür Uyanık, “Ben başkan olduğumda sene 2010’du. Aradan 10 sene geçti. Derneğimiz her gün yeni üyeler kazanıyor. Buralarda güzel dostluklarımız var. Birlikte ticaretimizi de perçinliyoruz. Önemli olan beraber hareket edebilmek. Kazanmaksa beraber kazanmak” diye konuştu.

 

ÇITAYI HEP YÜKSELTİLER

 

SAMGİAD eski başkanı ve KARGİF Başkanı Levent Özden ise, SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç ve ekibini kutladı. Özden, “2016 yılında görevi devrettiğimden bu yana çıtayı hep yukarı çıkaran Savaş Gömeç ve ekibine teşekkür ediyorum.  Son 3 yılda çok değerli çalışmalara imza attılar. Derneğimizi eksiksiz temsil ettiler. Zor bir dönemi layıkıyla yönettiler” şeklinde konuştu.

 

AHDE VEFALI BİR DERNEĞİZ

 

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç, SAMGİAD ailesi olarak iyi ve kötü günde hep bir arada olduklarını belirterek, “SAMGİAD kurulduğu gündem bu yana çok şanslı. Başkanları her zaman çok sevildi. Çok güzel dönemler geçirdik. Dernekçilikte ahde vefası zordur. Ama biz SAMGİAD’da bu kültürü oluşturduk. Ahde vefalı bir derneğiz. Tüm başkanlara verdikleri emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Her zaman birbirimize desteğimizi sürdürdük. Öncelikle birbirimizle çalışıyoruz. Biz birbirimize sahip çıkıyoruz. Çok kuvvetli adamlarla yürüyoruz. Derneğimizi en güzel yerlere taşıdık taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

İKİ YENİ ÜYE DAHA KATILDI

 

Gömeç, daha sonra yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Gecenin sonunda derneğe yeni üye olan İncilay Toker ve Cemil Şahin'e katılım belgeleri Başkan Savaş Gömeç ve Başkan Yardımcıları Buğra Çolak ile Kerem Özal tarafından verildi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya