SAMGİAD'dan Geleneksel İş Yemeği

Sosyal Medyada Paylaş

SAMGİAD'dan Geleneksel İş Yemeği

SAMGİAD'dan Geleneksel İş Yemeği

SAMGİAD'A YENİ ÜYELER

Samsun Genç İş İnsanları Derneği Eylül ayı iş yemeği toplantısında derneğe katılan yeni üyelere katılım belgeleri verildi.
Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) üyeleri, Eylül ayı iş yemeği toplantısında bir araya geldi. Ramada Plaza By Wyndham Samsun Oteli'nde gerçekleşen yemekte konuşan SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin dernek çalışma ve faaliyetleri hakkında üyelere bilgi verdi.

SAMGİAD BÜYÜYOR

Aynı zamanda Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu yönetim Kurulu üyesi olan Başkan Öztekin, Samsun'un en etkili sivil toplum kuruluşlarından olan SAMGİAD'ın her geçen gün bünyesine aldığı yeni üyelerle güçlü bir şekilde büyümeye devam ettiğini söyledi. Öztekin, "SAMGİAD olarak üyelerimizden aldığımız güç ve 'Gelecek Biziz' sloganıyla çalışmalarımızı sürdürerek, üyelerimize ve şehrimize katkı sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdürüyoruz. Üyelerimiz arasındaki birlik beraberliği çok önemsiyoruz. Bunu sağlamak adına dönem dönem ailelerimizin katıldığı etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Yine üyelerimiz arasındaki ticari faaliyetleri geliştirmek için de kurumsal anlaşmalara devam ediyoruz" dedi.

YENİ ÜYELERE BELGE

Başkan Öztekin'in konuşmasının ardından derneğe yeni katılan üyeler Ahmet Kurada, Alptuğ Azmi Yılmaz, Burhan Kaan Bafra, Fatih Toraman, Hilmi Can Sever, İhsan Yılmaz, Oğuzhan Us, Orhan Yazıcı, Tayfun Fırtına ve Yasin Akyol'a katılım belgeleri Başkan Öztekin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

NETWORK ÇALIŞMASI

Yemekte ayrıca SAMGİAD Başkan yardımcısı Buğra Çolak öncülüğünde hazırlanan 'Stratejik Plan' üyelere anlatıldı. Dernek üyelerinin tanışması ve kaynaşması amacıyla Oğuzhan Özhan tarafından hazırlanan network çalışması yapıldı. Yuvarlak masa etrafında toplanan üyeler birbirleriyle kartvizit alışverişi yaparak birbirlerini tanıma ve tanıtma fırsatı buldu.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya