SAMGİAD Mart ayı iş yemeği gerçekleşti.

Sosyal Medyada Paylaş

SAMGİAD Mart ayı iş yemeği gerçekleşti.

SAMGİAD Mart ayı iş yemeği

 

Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Mart Ayı İş Yemeği Yelken Kulüp'te gerçekleşti. Yemeğe KOSGEB Müdürü Ahmet Dursunoğlu misafir olarak katıldı. Yemeğin ardından konuşan SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, dernek çalışmaları hakkında üyelere bilgi vererek, yeni üyelerle her geçen gün büyümeye devam ettiğini söyledi. 

SAMGİAD'ın bugüne kadar iyi yönetimlerle yönetildiğini belirten Başkan Gömeç, ''Derneğin kurulduğu günden bugüne sergilediği duruş ile davet edildiğimiz ve ortak edildiğimiz projelerin sayısı artmaya başladı. İş dünyasını ilgilendiren bir çok proje, toplantı, seminer gibi etkinliklere davet ediliyoruz. Sizleri en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bu bizim için gurur verici bir durum. Bu anlamda her geçen tecrübelenerek yolumuza devam ediyoruz'' dedi. 

DESTEKLERİMİZ SÜRECEK 
Dernek üyelerinin ticari faaliyetlerinin gelişmesi ve genişlemesi noktasında da çalışmalar yapacaklarını vurgulayan Başkan Gömeç, ''Bölgemizden başlayarak genç işadamları derneklerine ticari faaliyetlerimizin artması amacıyla ziyaretlerimiz olacak. Birbirimizi tanıma ve iş yapma adına girişimlerimiz olacak. Bu konuya büyük önem veriyoruz. En kısa zamanda hayata geçireceğiz'' diye konuştu.

DURSUNOĞLU BİLGİLENDİRDİ 
Karadeniz Genç İşadamları Federasyonu (KARGİF) Başkanı Levent Özden, ekim ayında KARGİF'in Macaristan'a düzenleyeceği gezinin detayları hakkında dernek üyelerine bilgi verdi. KOSGEB Müdürü Ahmet Dursunoğlu, KOSGEB'in iş dünyasına sunduğu hizmet ve olanaklar hakkında dernek üyelerini bir sunumla bilgilendirdi. Konuşmaların ardından SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, KOSGEB Müdürü Ahmet Dursunoğlu'na günün anısına plaket sundu. Başkan Gömeç, yeni üyelere hayırlı olsun dileklerini iletirken, güçlenmeye devam ettiklerinin altını çizdi. Derneğe yeni katılan Talat Gevez ve Tuncay Baştürk'e katılım belgeleri sunuldu.

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya