SAMGİAD dönem sonu yemeğinde buluştu

Sosyal Medyada Paylaş

SAMGİAD dönem sonu yemeğinde buluştu

Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) üyeleri geleneksel iş yemeği toplantısında bir araya geldi.

Samsun Genç İş Adamları Derneği 5. dönem son iş yemeği toplantısı Yelken Kulüp'te gerçekleşti. Yönetim Kurulu ve üyelerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Samsun Genç İş Adamları Derneği Başkanı Savaş Gömeç, gündemi değerlendirip, üyelerle fikir alışverişi yaptı.

Başkan Gömeç, başarılı bir yönetim kurulu ile görev yaptıklarını belirterek, ''Bunu bir ekip olarak gerçekleştirdik. İyi günde, kötü günde üyelerimizin yanında olmaya gayret ettik. Üyelerimizin iş ve işleyişlerine katkı sağlamak için mücadele ettik. Sosyal sorumluluk projelerine önem vermeye özen gösterdik. Üyelerimizin verdiği yetki ile görev süremizde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Yaptığımız çalışmalarımızı destekleyen tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

DÖNEM SONU PASTASI KESİLDİ

Konuşmanın ardından yönetim kurulu tarafından hazırlanan dönem sonu pastası Başkan Savaş Gömeç ve üyeler tarafından kesildi. Başkan Gömeç, 3.5 yıl süren dönemin sonuna geldiklerini ve dolu dolu bir dönem geçirdiklerini belirterek, Yönetim Kurulu üyelerine tek tek teşekkür etti.

Yemek üyelerle yapılan fikir alış verişi ile sona erdi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya