SAMGİAD 10 yaşında

Sosyal Medyada Paylaş

SAMGİAD 10 yaşında

SAMGİAD 10 yaşında

 

MİLLETVEKİLİ KURT: SAMGİAD GÜZEL İŞLER BAŞARACAK

 

Samsun Genç İşadamları Derneği 2018 yılı Ocak ayı iş yemeği toplantısı Yelken Kulüp’te gerçekleşti. Ocak ayı iş yemeğinin konuğu AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt oldu.

 

DUALARIMIZ ORDUMUZLA

 

Yemeğin ardından açılış konuşmasını yapan Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç, TSK'nın Afrin'e yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Operasyonunu sonuna kadar desteklediklerini belirterek, ''Ordumuz ülkemizin güvenliği için gereken önlemleri alarak, Afrin'de operasyonlarını sürdürüyor. Allah yardımcıları olsun. Dualarımız onlarla'' dedi.

 

SAMGİAD 10 YAŞINDA

 

SAMGİAD'ın 10. yaşına girdiğini hatırlatan Başkan Gömeç, ''Derneğimizin yönetimlerinde görev alan ve bugüne kadar deneğimize hizmet veren herkese teşekkür ediyorum. Geçmişten aldığımız güç ile hizmetlerimize devam edeceğiz. 2018 yılında da eğitim çalışmaları başta olmak üzere bir çok önemli projeyi hayata geçireceğiz'' diye konuştu.

 

SAMGİAD’ın bu ay yapılan toplantısının konuğu olan konuğu AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt oldu. Afrin operasyonunu anlatarak sözlerine başlayan Kurt, “ Biz Afrin’de sadece teröristlerle değil tüm küresel güçlerle mücadele ediyoruz. Savaş halindeyiz. Milletimizin bu operasyona büyük desteği var. Bu kadar büyük destek bir devlet için bir hükümet için büyük bir gurur vesilesi. Buradan operasyonda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken gazilerimize de uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim” dedi.

 

 

Yemeğe katılan AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, SAMGİAD'dan övgü ile bahsederek, ''Samsun'un geleceğinde SAMGİAD ekibi güzel işler başaracaktır'' dedi.

 

Samsun'un her şeye rağmen dünyaya açılmakta handikapları olduğunu belirten Milletvekili Kurt, ''Samsun’da bir kaç firma hariç dünyaya açılma sıkıntısı var. Samsun olarak dışa açılma ve dışarıyı tanıma eksikliği var. Bizim çok farklı sektörlerle dünyaya açılmamız gerekiyor. Bunun için önce bizden büyükşehirleri incelemeli, onlar n yapmışlar bakmalı, sonra da yurt dışına çıkmalıyız. Dünyada sahibini arayan çok fırsatlar var. Birçok ülkeye gidin görün. Dünyada nerede ne yapıyor biz neredeyiz ne yapıyoruz. Önce görmek lazım. Türkiye’nin kurtuluşu ve geleceği siz genç girişimcilerde'' diye konuştu.

 

Toplantıda Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) temsilcisi, kurumun hizmet ve çalışmalrı hakkında işadamlarına bilgi verdi.

 

Toplantı sonrasında Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ve SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç derneğe yeni katılan üyelere katılım belgelerini sundu. Gömeç katılımlarından dolayı Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt’a plaket takdim etti.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya