Sakarya Giad’dan Serdivan Kaymakamı Ali Candanı ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

Sakarya Giad’dan Serdivan Kaymakamı Ali Candanı ziyaret

Sakarya Genç Girişimciler ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bekdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Serdivan Kaymakamı Ali Candan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin başlangıcında Sakarya GİAD’ın şehir ekonomisine ve sosyal yaşantısına katkılarından söz eden dernek yönetim kurulu üyeleri sırayla kendilerini tanıtarak görevlerinde kolaylıklar diledi.

İhracata Yönelmeli ve Ülkemize Döviz Girdisi Sağlamalıyız

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonuna bağlı olarak 2015 yılında kurulan ve “Sakarya için değer” sloganıyla yola çıkan Sakarya GİAD her fırsatta Sakarya’nın tarımıyla, ticaretiyle üretimi destekleyecek faaliyetlerin çoğaltılması için çabaladıklarını, birlik ve beraberliğin önemini vurgulamakta. Sık sık üye ve protokol ziyaretleri gerçekleştiren Sakarya GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bekdemir, özellikle salgın sürecinde derneğin birleştirici düsturu ve sosyal, ekonomik çalışmalara yönelik hassasiyeti ile kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Derneğin Serdivan Kaymakamına gerçekleştirdiği ziyarette Zafer Bekdemir bir kez daha “Dövizde görülen dalgalanmalarla birlikte ülkemiz üretim anlamında ve işçilikte dünyadaki en ucuz alanlardan biri haline geldi. Bizler iş insanları olarak bu durumu değerlendirmeli ve üretimimizi artırarak ihracata yönelik çalışmalarda bulunarak ülkemize döviz girdisi sağlamalıyız.” ifadelerinde bulundu.

Hepimiz Devletimizin ve Milletimizin Yararına Çalışıyoruz

Dernek üyelerinin dernek çalışmalarını anlatması ve yakın zamanda gerçekleştirecekleri projelerden bahsetmesi üzerine Sakarya GİAD’ın ismini  duyduğunu ve yürüttüğü çalışmaları beğendiğini belirten Serdivan Kaymakamı Ali Candan, “Sivil Toplum Kuruluşları topluma yararlı görevler üstlendiklerinde şehirdeki sosyal ve ekonomik değerlerin artıyor. Hepimiz devletimizin ve milletimizin yararı için çalışıyoruz, temennim bu yararı artıracak faaliyetleri bir arada ve iş birliği içerisinde birlik beraberlik çerçevesinde yürütmek.” dedi.

 

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya