Sakarya GİAD’dan ezber bozan yönetim seçimi.

Sosyal Medyada Paylaş

Sakarya GİAD’dan ezber bozan yönetim seçimi.

Sakarya GİAD’dan ezber bozan yönetim seçimi..

 

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu çatısı altında Sakarya’da faaliyete geçen ekonomi tabanlı bir sivil toplum kuruluşu hareketi olan Sakarya Giad üyeleri arasında yaptığı seçim ile yönetim kadrolarında yer alacak üyelerini belirledi.

Kurucu başkanlığını Gökhan Korkmaz’ın gerçekleştirdiği dernek tüm üyelerine yönetimde bulunma, seçme ve seçilme hakkını vererek örnek ve adil bir seçim uygulaması yaptı. Oylamaya katılan üyeler başta dernek başkanlığını sürdürecek liderlerini seçerlerken, yönetim kurulunda ve gelişim kurulunda görev almasını uygun gördükleri üyeler için de kapalı zarf usülü oylama yaptılar. Çıkan sonuçlara göre dernek kurucu başkanı Gökhan Gorkmaz tüm üyelerin oyunu alarak güven tazelemiş oldu ve beraberinde en yüksek oy alan sırası ile 15 üye de görev almak üzere üyelerden yetki aldılar..

Seçim sonrasında görüştüğümüz Gökhan Gorkmaz önemli açıklamlarda bulundu.

Hedeflerinin tüm üyelerinin çalışmaya gönüllü olduğu ve Sakarya’da bir güç doğuyor sloganında buradan geldiğini belirten Korkmaz, aslında bu ve benzeri STK’lar da ilk yönetim genellikle kurucu başkan ile listelenir. Ancak bizler büyük bir aile olarak tüm üyelerinin ayrı ayrı meziyetleri bulunan çok güçlü bir aileyiz. Her üyemiz yönetim kadrosunda bulunabilir nitelikte olduğu için önce yönetimde bulunmak isteyen üyelerimizin projelerini ve sunumlarını dinledik ve sonrasında her üyemiz özgür iradesi ile seçimi yapıp liste oluşturdu. Katılımın çok yoğun olduğu seçimde üyelerimizin tamamının güven oyunu almak bana da ayrıca güç verdi. Sakarya’da ekonominin gelişimine katkıları olacak çok güçlü bir dernek olarak yolumuza devam ediyoruz, dedi..

 

 

 

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya