Sakarya Giad’dan Adapazarı Kaymakamı Oktay Kayayı ziyaret.

Sosyal Medyada Paylaş

Sakarya Giad’dan Adapazarı Kaymakamı Oktay Kayayı ziyaret.

Sakarya Genç Girişimciler ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bekdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adapazarı Kaymakamı Oktay Kaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyaretin başlangıcında Sakarya Giad’ın şehir ekonomisine ve sosyal yaşantısına katkılarından söz eden dernek yönetim kurulu üyeleri sırayla kendilerini tanıtarak kaymakama yeni görevlerinden hayırlar diledi.

Tek Temennimiz Sektörlerde Yaşanan Personel Sıkıntısının Giderilmesi

 Sakarya Giad’ın 2015 yılında TÜGİK’e bağlı olarak kurulduğunu ve 2015 yılından bu yana dernek olarak Sakarya ve ülkemiz ekonomisi ve istihdamını kalkındırmaya yönelik proje ve iş birliği içerinde olduklarını belirten Sakarya Giad Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bekdemir, “Sakarya’mız sanayinin ve ticaretin hızlıca büyüdüğü bir şehir, ticaretin bu denli gelişmesi ile birlikte sektörlerin ana sıkıntısı personel bulmada yaşanılan zorluklardır. Sektör fark etmeksizin kime sorarsak soralım, ara eleman ve nitelikli personel sıkıntısı çektiğini söyleyecektir. Bizler iş insanları olarak aynı dertten mustaribiz, tek temennimiz kısa sürede ülkemizde ve şehrimizde yaşanan personel sıkıntısının giderecek faaliyetlerin artmasıdır.” dedi.

Sakarya Giad’ın sürdürdüğü proje ve faaliyetleri takdir eden Adapazarı Kaymakamı Oktay Kaya, “Sakarya sizlerin de dile getirdiği gibi ticaretin ve ekonominin çizgilerini belirleyen bir şehir. Bizler de görevimiz boyunca ekonomik ve kültürel hacmi destekleyecek iş birliklerinin parçası olacağımızı temin ederiz.” şeklinde konuştu.

Bir Mont Bir Bot Kampanyasının Dördüncüsünü Gerçekleştireceğiz

Ticari faaliyetlerin yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda da kendinden oldukça söz ettiren Sakarya Giad onlar için neredeyse geleneksel hale gelen Bir Mont Bir Bot Kampanyası ile bir kez daha ihtiyaç sahibi ailelerle bir araya gelecekleri haberini verirken Zafer Bekdemir, “Derneğimiz her ne kadar ticari tabanlı bir dernek olsa da bizler üyelerimizle birlikte sürekli istişare ve iletişim halindeyiz. Özellikle sosyal projeler yöneterek ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına ulaşıyor, bu sayede şehrimizdeki birlik ve beraberliğine destek vermeye çalışıyoruz.” ifadelerinde bulundu.

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya