Sakarya GİAD Geleneksel İftar Programı

Sosyal Medyada Paylaş

Sakarya GİAD Geleneksel İftar Programı

Sakarya Genç İşadamları Derneği tarafından her yıl düzenlenen geleneksel iftar programı üyelerin yoğun katılımıyla Sapanca’da gerçekleşti.

İftar programına TUGİK Genel Başkanı Erkan Güral, TÜGİK Genel Sekreteri Sn. Tanzer Polat Yılmaz, MARGİF Başkanı Sn.  Mehmet Kumcu İznik GİAD Başkanı Sn.  Erkmen Dinçer , İzmit GİAD Başkanı Sn. Yusuf Erenkaya’nın yanı sıra  protokolden , AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Milletvekili Mustafa İsen, SATSO, MÜSİAD, TÜMSİAD, İnşaat Mühendisleri Odası, Türk Kadınlar Birliği Başkanları ile İŞKUR Müdürü ve çok sayıda iş adamı katıldı.

İftarda ilk olarak canlı tasavvuf müziği eşliğinde semazen gösterisi yapıldı. Edilen dua sonrası bir konuşma yapan GİAD Başkanı Gökhan Korkmaz tüm davetlilere iftara geldikleri için teşekkür etti ve GİAD ailesinin her gecen gün daha da büyüdüğünü dile getirdi.

TUGİK Genel Başkanı Erkan Güral;

"Ayağımız yere basarken hedeflerimizi yüksek koymamız lazım. Rakiplerimizi de iyi analiz etmemiz lazım. İş dünyasında başarıya ulaşmak için farklı olmak zorundasınız. Teknolojik yatırımlar son derece Önemli" dedi. Artık ortaklık ruhunu benimsemenin gerektiğinin altını çizen Güral; "Az olsun benim olsun kararı, bu gün ticarette yeterli olmuyor. Şirketlerinde ana yasaları olması lazım" dedi

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya