Rahmi Kula, TOBB Ticaret Odaları Konseyine seçilmiştir

Sosyal Medyada Paylaş

Rahmi Kula, TOBB Ticaret Odaları Konseyine seçilmiştir

Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu 15 Mayıs Salı günü TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

 

Aynı zamanda Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Başkanımız Sayın Emrah BİLCANLI, Yönetim Kurulu danışman üyemiz Sayın Cem OVACIK ile BTO Başkanı Sayın Rahmi KULA, BTO Meclis Başkanı Sayın Okan TELAŞELİ ve BTO Meclis Başkan Yardımcısı Sayın İbrahim ONUR ile birlikte delegesi oldukları TOBB’ un 74. Genel Kurul Toplantısına katıldılar.

Gerçekleştirdiği genel kurul konuşmasında, “Hedeflerimiz büyük. Türkiye sadece bölgesinin değil, dünyanın ekonomik devi olacak” mesajını veren Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU güven tazeleyerek yeniden TOBB Başkanı seçildi.

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Sayın Rahmi KULA’ nın TOBB Ticaret Odaları Konseyi Asil üyeliğine seçildiği genel kurul sonrasında duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Sayın Emrah BİLCANLI ise,” Sayın Rahmi KULA’ nın TOBB Yönetim Kurulu yedek üyeliği ile TOBB Ticaret Odaları Konseyi Asil üyeliğine seçilmesi Balıkesir’imiz için oldukça gurur verici bir durum. Balıkesir Ticaret Odası yönetimi ve meclis üyelerimizin yanı sıra Balıkesir Genç İş Adamları Derneği olarak her zaman yanında olduğumuz ve sonuna kadar destek verdiğimiz Sayın Rahmi KULA’ nın bundan sonraki süreçte daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. Bu vesile ile, yapılan genel kurul sonucunun tüm camia adına hayırlı olmasını diliyorum. Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Başkanlığındaki yeni dönem yönetim kuruluna ve diğer kurullara seçilen üyeleri tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum“ dedi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya