Mayıs ayı Sinerji Toplantısı ve Geleneksel GESİAD iftarı gerçekleşti

Sosyal Medyada Paylaş

Mayıs ayı Sinerji Toplantısı ve Geleneksel GESİAD iftarı gerçekleşti

Mayıs ayı Sinerji Toplantımızı ve Geleneksel GESİAD iftarımızı, 22 Mayıs 2019 tarihinde Uludağ Üniversitesi Rektörü ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Sn.Ahmet Saim KILAVUZ'un konuğumuz olarak katılımı ile gerçekleştirdik. 

 

Toplantımıza katılımlarından dolayı; Uludağ Üniversitesi Rektörü ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Sn.Ahmet Saim KILAVUZ'a, Rektör Yardımcıları Prof.Dr.Sn.Adem GÜNDOĞAN, Prof.Dr.Sn.İrfan KIRIŞTIOĞLU'na, MARSİFED Bşk.Sn.Ramazan KAYA'ya, BUSİAD Bşk. Sn.Ergun Hadi TÜRKAY'a, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Bşk. Sn.Naci ŞAHİN'e, BALKANTÜRKSİAD Bşk. Sn.Berat TUNAKAN'a, BUMİAD Bşk.Sn.Şaban BOZDEMİR'e, BUİKAD Bşk. Sn.Oya EROĞLU'na, ARSİYAD Bşk.Sn.Gürsel DURMUŞ'a, İGİAD Bşk ve TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Hakan ÖZDEMİR'e, değerli GESİAD üyelerimize ve kıymetli basın mensuplarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

 

Toplantımızda daha önce derneğimize katılan ve üyelik belgelerini takdim ettiğimiz üç üyemizle, yeni üyelerimiz Hakan Koç Reklamcılık ve Org.Yazılım Hizmetleri firması sahibi Sn.Hakan KOÇ ve ENMES Group firma sahibi Sn.Semih SÖNMEZ'e rozetlerini taktık. Kendilerine üyeliklerinin hayırlı olmasını diliyor ve GESİAD ailemize hoşgeldiniz diyoruz.  

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya